MENÜ

Bireysel hataların faturası!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe takım halinde de kötüydü belki, ancak bireysel hatalar deyim yerindeyse tavan yaptı. Yani ne takım nede futbolcular kalitelerinin kıyısına bile ulaşamadı dün Giresunspor karşısında.

Haberin Devamı

Giren, çıkan ilk kez bu kadar takım ve oyun disiplinini önemsemeden oynadı. Oyun disiplininden uzaklaşan ilk futbolcu da İrfan Can'dı. Doğru düşünüp doğru kararlar verse daha ilk yarıda iki farkla öne gececekti Fenerbahçe. Ama hakemin kararlarına kızdığı için disiplinsiz davrandı ve gereksiz şutlar atarak takımının oyununu olumsuz etkiledi.

Aslına bakarsanız takımın enerjisinin bu kadar düşmesine biraz da Joao Pedro sebep oldu. İtalyan futbolcu mental ve fizik sorununu bir türlü yenemedi. Arkadaşlarına ayak uyduramıyor, çünkü mecali yok. Gördüğü iki sarı kart da doğruydu ve bu kartlarla takımını bir saate yakın süre bir kişi eksik biraktı maalesef. Oysa, Pedro iki sarı karttan atılana kadar her açıdan üstün taraftı Jorge Jesus'un takımı.

Crespo olmayınca Arao'nun performansı da düştü. Çünkü Miha Zajc beklentilerin çok altında kaldı ve buda Arao'nun top kayıplarında rol oynadı bence.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin yediği iki golde de asıl sorumlu kendisinden beklenmeyecek düzeyde hatalar yapan Sedar Aziz'dir. İlk golde Altay Bayındır "Bana bırak" diyerek Serdar Aziz'e yardımcı olabilir miydi acaba, buda sorulması gereken bir soru kanımca.

Giresunspor ilk yarıda tek önemli pozisyonunu da ikinci yarıda bulduğu iki golü de Fenerbahçeli futbolcuların bireysel hatasıyla buldu belki. Ama Fenerbahçe gibi bir takımı Kadıköy'de yenerek sahadan 3 puanla ayrıldıkları için tebriği haketti bence.

Serginho'nun rakibe yağtığı müdahalelerin yarısı fauldü. Arda Kardeşler'in eleştirilecek bir diğer tavrı da son dakikada Giresunspor ceza sahası içinde Serdar Aziz'in ensesine vuralan tokatı görmezden gelmesidir her halde.

YORUM YAZ