MENÜ

Bir engeli daha aştı!

Abone Ol Google News

Fenerbahçe'nin bu oyununun karşılığı daha ilk yarıda enaz iki farklı galibiyetti. Bunun gerçekleşmemesinde en büyük neden Emre Mor'un öteden beri taşıdığı ve bir türlü revize etmediği yada edemadiği oyun anlayışıydı bence. Gurbetçi futbolcunun kolektif düşünce ve davranışı sorunlu maalesef. Takım için oynamak fikrinden yoksun. Kendisini takımının bir parçası yapamıyor, yapamıyor, başardığı veya yaptığı onca güzel hareketin finalini olumsuzlaştırıyor. Doğru zaman ve yerde vermesi gereken pas yerine kendi gştmeye yeğliyor. Bu da en hafifinden Michy Batshuayi'nin oyuna katkısını olumsuz yönde etkiliyor, Belçikalı yıldızın daha çok gol atmasını otomatik olarak engelliyor. Hem de Rossi ve İsmail Yüksek'in önemli katkılarına rağmen.

Haberin Devamı

Gerçek şu, ilk yarıdaki oyununu bile 70. dakikaya kadar tutturamadı sarı lacivertliler. Sayın Jesus'a büyük saygım var. Ama Barshuayi bu kadar uzun süre beklediği yada gerekli olan pasları alamazken, sol önü bu denli üretimsiz haldayken neden 70 dakika bekledi müdahale etmekte, işte bunu hem anlayamıyor hem de Sayın Jesus'a yakıştıramıyorum. Üstelik, kulübesinde onca kaliteli futbolcu otururken.

Haberin Devamı

Arda Güler'e bence de çok az şans tanıyor Portekizli teknik direktör. Fizikgüç olarak yetersiz olduğuna ben de inanıyorum. Ama bu çocuk sonradan oyuna girse de önemli katkılarda bulundu takımı adına. Neden? Çünkü özel bir futbolcu, çalışmakla, antrenmanla edinilemez Allah vergisi yetenekleri var sevgili Arda'nın ki, ne parayla, ne deneyimle sahip olunamayacak türden.

Nitekim, başta Emre Mor olmak üzere aksayan, takımın ritmine ulaşmasını engelleyen futbolcuları kenara alıp, İrfan Can, Valencia'yı sahaya dahil sürünce hoca, ikinci gol de geldi akabinden.

Her şeye rağmen, Feberbahçe dün akşamki galibiyetle gurup liderliğini sürdürdü ve gurubu lider bitirmek yokunda önemli bir adım daha attı.

YORUM YAZ