MENÜ

Adrenalin tavan yaptı!

Abone Ol Google News

Jorge Jesus'un özgüvenine saygı duymamak mümkün değil. Görüldüğü gibi tüm futbolcuları da bu kanıda. Kimi oynatırsa oynatsın veya kimi yedek kulübesinde oturtursa oturtsun "Gıg" çıkmıyor. Tüm kadro Sayın Jesus'un bilgisine, liderliğine ikna olmuş. Böylesine egosu yüksek, önemli özelliklere ve kariyere sahip futbolculardan oluşmuş bir kadroyu sorun çıkarmamaya ve yaptığı her tercihe saygı duymaya ikna etmek çok önemli elbette.

Haberin Devamı

Ama gene de ikinci yarıda uzun süre mahküm oyarken takımı müdahale etmekte geç kaldığını söylemek zorundayım. Adanademirspor Süper Lig'in en ciddiye alınması gereken takımlarının başında geliyor. Buna rsğmen Henry Onyekuru'yu durdurmakta uzun süre aciz kalan savunmanın sağını seyretmesi anlaşılır gibi değil.

İkinci yarıda üç farklı skor avantajına rağmen müthiş bir baskı kurdu Montella'nın takımı skoru 3_ 2 ye de taşıdı. Doğrusu, eksilmese işler sarpa da sarabilirdi bence.

Miha Zajc'ın bu takımda 90, Emre Mor'un da en fazla 45 dakika oynaması gerektiğine inanıyorum, en azından şu andaki kondüsyon ve performaslarıyla tabi.

Haberin Devamı

7'de Valencia'ya, 9'da Ferdi'ye ve 81'de Rossi'ye yapılan faül veya kartlık hareketleri atladı maalsef Abdülkadir Bitigen. Keza, Valencia'nın aldığı ve attığı penaltı da öyle. Doğrusu bu seviyedeki bir hakem için talihsizlik bütün bunlar.

YORUM YAZ