MENÜ

Sıkıntı çok!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Taraftarsız, Melo’suz ve Metin Oktay’sız bir Arena gecesinin ne tadı vardı ne tuzu. Prandelli, tribündeki boşlukları orta sahayı kalabalık tutarak doldurmayı planlamıştı sanki! Sahasında da olsa oyunu garantiye almak istiyordu belli ki.

Savunmanın önünde Yekta-Dzemaili-Selçuk- Bruma-Sneijder. Bu kalabalık; hücumda üretken olamadı. Veysel özellikle ilk yarıda kanatlardan takıma adına iyi bindirmeler yaptı. Dzemaili ilk kez formayı kapmasına karşın olumlu işler yaptı. Topu iyi ve doğru kullandı. Orta sahanın çalışkan ismi oldu, göze battı. Tarık seri ve hareketliydi. Sol kanatta özelikle hücumda iyi
göründü.

Final ortalarına özen gösterdiği sürece formayı kaptırmayacak ve Galatasaray ’ın geleceğinde yer alacak gibi. Ancak Sarı-Kırmızılı takım için bunlar kazanmak için yeterli olmadı. Gitti gözüyle bakılan Chedjou kritik hamleler yaptı.

Semih’le birlikte hatasız yakın futbol sergilediler. 10. dakikada Dzemaili ve 56’da Bruma, pas tercihini şuttan yana kullansalardı sonuç onlar için de takımları için de fark yaratabilirdi. Keza Eskişehir’de de
41’de Kamil Ahmet, 85’de de Mori dikkat gösterseler skoru takımları lehine değiştirebilirlerdi.

Galatasaray bu sezon sahasındaki ilk maçında 2 puan bıraktı. Prandelli ve ekibi zaman içinde felsefesini oturtmalı, bazı futbolcular da oyuna konsantrasyonlarını ve tempoyu arttırmalı. Belki dün gece Sarı-Kırmızılı takım adına mazeret olacak koşullar mevcuttu. Ancak bu düzeyde futbol salı akşamı Anderlecht maçı için yeterli olamaz. Ve devler sahnesi en ufak mazareti affetmez. Bunu kimse unutmasın.

YORUM YAZ