MENÜ

İstenmeyen adam!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Semih ve Koray’ın sakatlığı, Chedjou’nun Afrika Kupası’nda oluşu ligin başlamasına az bir süre kala takım organizasyonunda sıkıntı yarattı. Kulübün tek ve an itibariyle de sağlam (!) stoperi ise adeta sokağa atıldı.Tabii ki Hamza hoca eldeki imkanlarla o bölgede gereken önlemlerini alacaktır. Ancak ne kadar eleştirilse bile, armaya hizmet vermiş bir oyuncuyu toplum önünde bu kadar küçük düşürmek, Galatasaray etiğinin yanında hiç şık durmadı.

Kamuoyuna yem oldu

Abdurrahim Albayrak; Semih’in sakatlanmasından 1 saat, mide spazmı geçirmesinden 2,5 saat önce Zan’ı spor kamuoyuna yem yaptı. “Yatarak para kazanıyor” diyerek oyuncusunu itibarsızlaştırdı, küçük düşürdü. Gitmesini istediği Gökhan’ın olası alıcılarına olumsuz referans verdi (bu arada 2.3 milyon Euro’ya Florya’da jogging yapan Eboue’yi paketin dışında unuttu).

Dışarıdan verilen sözler

Oysa ki Gökhan, Beşiktaş maçı kamp kadrosuna dahil olacak kadar Hamza hocanın gözüne girmişti. Aynı Hamza hoca 3 gün sonra oyuncusunu arayarak kendisiyle çalışmak istemediğini söyledi. Bu konuşma kararın idari olduğunu işaret etti. Bu bitişin ardında birçok soru işareti ve dedikodular var. Prandelli döneminde affedilmesi, bu süreçte bazı oyunculara dışarıdan verilen sözler, kronik sakatlık iddiaları, Başakşehir maçı öncesinde yaşananlar gibi. Tüm bu ithamların yanıtları Gökhan’da. Ancak o da şimdilik susuyor.

Hasan Tankaya

YORUM YAZ