MENÜ

Tek şık hareket

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Masabaşında kotarılıp, koparılan ve sonra da dayatılan ‘kompleks’ fırtınasına kapılanlar bir kenara, aklı başında taraftarın zerre umursamadığı yan kulvar.

Çabası ve getirileri lig yarışının yanında ‘amorti’ bile sayılamayacak bir kupa. Zaten sadece Fenerbahçe için ya da O’nun üzerinden bir anlamı var.

Fenerbahçe ‘negatif istikrar’ abidesi... Futbolcular iki kulvarda da bildiğini okumaya devam ediyor. Yürüye yürüye beceremediler, şimdi dura dura deniyorlar. Kimseyi hatta kendilerini bile umursadıkları yok. Futbol adına da hiçbir şey yok.

Maçta dişe dokunur tek pozisyon da ‘ahı da, vahı da, mecali de kalmamış’ Manisaspor’a ait. Fenerbahçe, üç dakika arayla iki pozisyonsuz gol buldu. Olsun ‘akıllar bilmem neredeydi’ diye klişe bir kulp da hazır zaten. Bu skor yeter mi bilinmez ama Ali Sami Yen’e de aynı kafayla giderlerse yenilgi falan değil, bozgun olur. Sezon da orada biter.

Bu maçın tek şık hareketi vardı; o da taraftarlardan geldi. Fenerbahçe tribünleri Özhan Canaydın’la alkışlarıyla helalleşti. Sayın Canaydın’a Allah’tan rahmet, ailesine, Galatasaray camiasına ve spor kamuoyuna başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

YORUM YAZ