MENÜ

Şövalye ruhu

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Maçın hemen başında yaratılmış faul sonrası yediğin gole, ilk kornerini 90. dadikada kullanmana rağmen, Stamford Bridge’i suskunluğa, tribünlerini de endişeye boğduğun için helal olsun.
Ukalalık yapanları, tepeden bakanları silkeleyip kendine getirdiğin ve yüreklerine korku saldığın, paniklettiğin için helal olsun.
Kendilerinden başka herkese dudak büken tavırları, alaycı sözlerin sahibi futbol şımarıklarını dize getirdiğin için helal olsun.
Gününde olmayan oyuncularınla bile sadece ve sadece futbol oynamaya çalıştığın, ısrarla ve inatla kafa tuttuğun, direndiğin için helal olsun.
Her rakip için kâbusa çevirdiği stadında, ev sahibi Chelsea’ye kâbus yaşattığın için helal olsun.
Futbolun, bonservis bedelleriyle, astronomik bütçelerle, istatistiklerle değil, sahada yürekle oynandığını, mücadele edenin, formasının hakkını verenin nasıl saygı gördüğünü ispatladığın için helal olsun.
Nisan ayında, Devler Ligi gibi üst düzey organizasyonda, yarı finale çıkma heyecanını son saniyeye kadar yaşattığın için, kupaya 270 dakika kadar yaklaştığın için helal olsun.
Eğrisiyle doğrusuyla dramatik şekilde sona eren, derslerle ve tecrübelerle dolu bu mecrayı ve macerayı da nasıl hak ettiğini ele güne gösterdiğin için binlerce kez helal olsun.
Seneye ve ondan sonraki senelerde yine burada buluşmak ve heyecanı mayıs aylarına da taşımak üzere! Çünkü senin yerin hep burası...
Başın hiç öne eğilmesin!

YORUM YAZ