MENÜ

Sevilla etkisi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Başlangıç düdüğüyle birlikte maçı ilk yarıda koparma isteği hemen belli oldu Fenerbahçe’nin. Akıllar Sevilla’daydı ama bu kez mantık tersine dönmüştü.
Sakat vermemenin, puan kaybından daha önemli olduğu bir müsabakaydı Fenerbahçe için... Ç.Rizespor için de, yeni hocasıyla yeniden diriliş maçıydı.
Deivid’le başlayan zincirleme hatalar, Fahri’nin muhteşem pası ve hak ettiği değeri hiçbir zaman bulamamış yetenek Altan’ın şutuyla ağlara gittiğinde, dakikalar henüz 17’yi gösteriyordu.
Carlos’un iki direğe vurup, kaleci Özden’in sırtından kornere giden şutu ise inanılmaz bir görsel şölendi.
Deivid kötü oynadığı maçlarda gol atma geleneğini yine bozmadı. Kejo kendine has golleri, Alex ise defansları felç eden asistleriyle büyücü gibiydi. Üstelik birinde sağ ayağıyla havan topu gibi bıraktı Batman’in önüne...
İlk yarıdaki 4-1’lik skor sadece maçı izleyenleri değil, sahadaki Sarı-Lacivertli futbolcuları da yanıltmıştı belli ki.. Altan’ın ikinci kez iğine deliğinden geçirdiği gol, Rizespor’u ateşledi. O andan itibaren de Fenerbahçe sadece seyretmekle yetindi.
Basit oynasa iyici büyüyecek olan Uğur’un, çok şey yapmak isterken hiçbir şey yapamama kötürümlüğü, başlı başına bir yazı konusu. Önce bu maçı izleyip, rakibin neden sol kanattan bindirmeyi tercih ettiğini kendisi çözmeli.
Özetle, Fenerbahçe şampiyonluk yolunda önemli bir virajı daha aşıp keyifli bir bekleyişe geçerken, rakibini de iyice ateş hattına itmiş oldu. Ancak Sevilla, bu gedikleri affetmez, bizden söylemesi!

YORUM YAZ