MENÜ

Salı sallandırdı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Neredesinden bakarsanız bakın her yönüyle sakat bir maçtı. Fenerbahçeliler’in kafası geçen Çarşamba ile önümüzdeki Salı arasında sıkışıp kalmıştı belli ki... İşte salı sendromu, hem salladı hem de sallandırdı Fenerbahçe’yi...
Ne Alex vardı oyunda, ne Kejo, ne herkesin özlediği Roberto Carlos, ne de gıpta ile bakılan Gökhan Gönül. Herkesin uyuduğu dakikalarda buz adam Serdar Coolbilge nöbetteydi Allah’tan.
Saidou’nun golü bile narkozdan çıkaramadı Sarı-Lacivertliler’i. Sanki hepsi kukalı değil ‘kupalı saklambaç’ oynuyordu. Kendilerini Londra’ya saklıyorlardı. Topu ayağına alan kuşatılıyor, yanında hiçbir arkadaşını bulamıyordu. Kadıköy’de Chelsea’den bile daha motive ve etkiliydi Kayseri. Afili bir skorla, fiyaka bozmak adına çıkmışlardı sahaya...
Maç sakata gidiyordu ki, standardının sınırları bir uçtan diğerine savrulan hakem Hakan Sivriservi’nin verdiği garip penaltı gidişatı değiştirdi. Fenerbahçe’ye verilmeyen penaltıların yanında, komik ötesi sayılabilecek bir pozisyonda üstelik. Herhalde Kayseri’de Edu’nun haksız atılışını ve sonrasındaki çözülmeyi eşitliyordu bu durum, ama yine de keşke verilmeseydi. Tolunay Hoca’dan o zaman da benzer bir tepki gösterseydi, ancak o zaman inandırıcı olabilirdi.
Bu bile Fenerbahçe’yi ateşlemeye yetmedi. Uzatma dakikalarında Coolbilge’nin yaptığı müthiş kurtarış, maçın dönüm noktası oldu. Ve Fenerbahçe ilk kez rakiplerinini defalarca yaptığını yapıp; Semih Wesson’un son saniyede bulduğu golle kritik bir 3 puan aldı.

YORUM YAZ