MENÜ

Paralel şampiyon

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Zorlu Antep deplasmanındaki Fenerbahçe için ‘Meireles bile çok iyiydi’ dersek, gerisini anlatmaya gerek kalmaz sanırım! Hırs, mücadele, yardımlaşma her şey üst düzeydeydi.
Bu hafta Fenerbahçe’nin şampiyonluktaki rakibi de değişti. Buradan şampiyonluğu vermesi için kalan 8 haftada 4 maç kaybetmesi, Beşiktaş’ın ise kalan 8 maçı da kazanması lazım.
Gün oldu devran döndü. Paralel yapıyla birlikte paralel şampiyonlar da çöküşe geçti. Kimsenin gıkını bile çıkaramadığı, çıkaranın da sesini duyuramadığı bu yapıyı; Fenerbahçe’nin direnişi deşifre etti, yine o eşsiz ve destansı direniş çökertti. O çökerken onların şampiyonu da çöküşe geçti.
3 Temmuz operasyonunun polis, savcılık ve mahkeme ayağındaki tüm isimlerin ‘paralel yapı’ militanı oldukları gerekçesiyle ‘özel’ yetkilerinin budanıp sağa sola sürüldüğünü herkes gördü. Adliyenin 6 kat altındaki paralel kaset arşivinde cezayı kesen mahkeme başkanının da ses kayıtlarının bulunduğu ortada. Bu operasyonu yapanların neredeyse tamamının Pensilvanya gönüllüsü olduğu ve yine çoğunun Galatasaray kongre üyesi olduğunu da kimse unutmasın. Bunlar tesadüf değil.
Fenerbahçeliler hiç merak etmesin. Çok yakın zamanda bu operasyonu tasarlayanların, kurgulayanların ve uygulayanların tamamının; aynı yöntemlere maruz kalacaklarını, ‘Paralel Terör Örgütü’ suçlamasıyla Silivri’de yargılanacaklarını ve mahkum olacaklarını göreceksiniz. Belki o derin yapının ‘terör örgütü elebaşı’ suçlamasıyla tutuklayıp müebbete mahkum ettiği Genelkurmay Başkanı’nın ‘Cumhurbaşkanı’ olduğunu da..
Bu süreçte Fenerbahçe’nin maneviyatı kadar gelirleri de yağmalandı, gasp edilip başka takımlara aktarıldı. 120-160 milyon dolar zarara uğratıldı. Bu paralel kıyağın mirasyedileri bu paraları har vurup harman savurdu. Borsa oyunlarıyla havadan gelen paralar da hovardaca harcamalarla suyunu çekti. Onlar için artık deniz bitti. Gerçekle çok acı şekilde yüzleşme zamanı çok yakın.
Fenerbahçe için o yapıdan ve onlardan nemalananlardan alınacak en müthiş, en acı rövanş, onların Silivri’de yargılanıp mahkum edildiklerini görmek değil. En acı rövanş, onlara Fenerbahçe’nin üst üste şampiyonluklarını yaşatmaktır.
Gaz bombalarının, copların, toma zulmünün hesabını sorma vakti yaklaşıyor. Bu sene alınacak şampiyonluk tarihin en anlamlı şampiyonluğu olacaktır. Artık hiç kimsenin hata yapma opsiyonu yok.
O gün bugündür!

YORUM YAZ