MENÜ

Gerçek derbiye ayakta alkış

Abone Ol Google News

Galatasaray daha istekli ve daha formundaydı. Hakkıyla kazandı ve Şampiyonlar Ligi Kupası ülkemize geldi. Her iki takımı da alkışlayıp kutlamak, bu ülkedeki her sporseverin boyun borcudur.

Haberin Devamı

İnşallah futbolumuz da salak sapan, aptal saptal iç çekişmelerden kurtulur da, onlar da bize bir gün böyle bir keyif yaşatır. Şampiyonlar Ligi’nde olmasa bile en azından UEFA Kupası’nda... Oralarda final oynayan takımlar taraftar potansiyeli olarak bizimkilerin 10’da 1’i bile değil. Ama bizimkilerin tamamı onların yaptığının 10’da 1’ini başaramıyor.

“Basketbolda, voleybolda bu oluyor da futbolda niye olmuyor?” sorusunun muhatabı elbette bizzat başkanların ve yöneticilerin bizzat kendileridir.

Dönelim Kadıköy’e... Geçen haftadan da gördük ki; Fenerbahçe gereğinden fazla rahatlamış. Yani futbolcular kafada ligi bitirip şampiyon olmuşlar. Halbuki taraftarını da keyiflendirecek bir “mücadele” ve “hırs” şovuyla bir gövde gösterisi düzenle değil mi? Açıkçası bu sezon öyle büyük bir iş başardılar ki; bu noktada pozitif eleştiriler bile anlamını kaybediyor.

Haberin Devamı

Artık yarından itibaren dört bir koldan iğrenç komplo teorileri üretip, Fenerbahçe’yi Beşiktaş’a karşı dolduruşa getirmeye, kafadan şaibe üretip kamikazeye çevirmeye çalışacaklar.

Biz şimdiden bu arkadaşlara hatırlatma yapıp hafızalarını tazeleyelim: Fenerbahçe kimseyle ittifak yapmaz. Bunu defalarca da ispatladı. Diğerleri de bunun tam aksini, hem de kamuoyunun gözünün içine soka soka ispatladı. Hem de sayısız kere!

YORUM YAZ