MENÜ

Endülüs'te raks

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fenerbahçe ilk 9 dakikada art arda gelen gollerle geriye düştüğü maçı, penaltılarla da olsa çevirmeyi bilerek, tarihinde çok kritik bir eşiği aştı. Maçın kahramanları; iki inanılmaz golü yiyen ancak 3 penaltı kurtaran Volkan Demirel oldu. Sevilla tribünleri, Barcelona ya da Real Madrid maçına hazırlanmış gibiydi.
Hakem Busacca ilk yarı tribündeki koraya düdüğüyle eşlik edince Fenerbahçe, ciddi anlamda kart problemleriyle karşılaştı. Ne gariptir ki, böyle bir gecede eleştiri olmaz ama son maçların en iyi adamları Gökhan, Selçuk ve Volkan nazara gelirken, en çok eleştirilen isim Deivid, yine her zaman yaptığını yaptı ve maçı çeviren adam oldu.
Fenerbahçe’nin ilk golünün ardından, Sevilla stadına korku çöktü. Tribünlerin tezahüratları mezarlıkta ıslık çalmaktan farksızdı. Sanki başlarına gelecekleri hissetmiş gibiydiler. Nitekim, Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmak için çok büyük yatırımlar yapan Sevilla, dünya kulübü olma yolunda basamakları yeni yeni tırmanan Fenerbahçe’ye, teslim oldu ve havlu attı.
‘Sevilla ilk yarıda fark atar, 4 golden sonrasını saymam” gibi perde arkasında yorumlar yapan bazı ukalalar sanırım bu geceden utanç dolu bir ders çıkarmışlardır. Çünkü futbolda şartlar ne olursa olsun umutsuzluğa asla yer yoktur, umudu inkar etmek de futbolu inkar etmektir.
Şimdi sıradaki gelsin!

YORUM YAZ