MENÜ

Kartal'ın ruhu yetti

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Türkiye Kupası statüsündeki çarpıklık nedeniyle, bir sezonda 5 kez karşılaşacağı Antalyaspor’la dün gece dördüncü maçına çıkan Beşiktaş, ‘yine mi aynı rakip’ dercesine bir bezginlik içinde başladı maça... Haksız da değillerdi hani. Düşünsenize İbrahim Toraman, ailesinden çok Sergey ile karşılaşıyor!

Denizli maçındaki küfürler nedeniyle hafta içi ucuz kurtulan Beşiktaş taraftarı, bu kez ders almış gibiydi. Takımı olması gerektiği gibi desteklediler. Şifo Mehmet’e gösterdikleri sevgi gösterisi ise görülmeye değerdi. Taraftarın bu coşkusu dahi ilk yarıda Beşiktaş’ı uyandırmaya yetmedi, saman alevi gibi parlayıp sündüler. Tello’nun muhteşem golü, sönük geceyi aydınlatan işaret fişeği gibiydi.

İkinci yarı ise Kartal silkelendi. Bunda hiç kuşkusuz, Serdar Özkan’ın yerine oyuna giren Holosko’nun maçı hareketlendirmesi ve rakibin risk alması nedeniyle boş alan bulan Yusuf’un sahaya ağırlığını koymasının rolü büyüktü. Ancak ne var ki, Siyah-Beyazlılar buldukları pozisyonları cömertçe harcayınca, Antalyaspor maçın sonlarına doğru cesaretlenip Beşiktaş kalesine yüklendi. Fakat onlar da son vuruşlardaki beceriksizlik ve Beşiktaş defansının özverili mücadelesi nedeniyle beraberlik sayısını bulamadılar.

Bu skor Beşiktaş’ı kuşkusuz biraz daha iddialı hale getirdi. Ancak forveti Serdar Özkan, ön liberosu Cisse olan bir takım diğerlerinden bir adım geride demektir. Mustafa Denizli, Bobo ile Holosko’yu mutlaka hazırlayıp, yarışın içine sokmalıdır.

YORUM YAZ