MENÜ

Artık haberiniz var!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Biz de dün kendisini haberdar ettik! Başkan Örsel’e konuyla ilgili bilgi verdik. Bakalım neler olacak? İşin takipçisiyiz...

Kudüs’e giden bir gazeteci, o ünlü ağlama duvarının önünde dua eden bir adam görmüş. Ertesi gün bakmış adam yine orada. Daha ertesi ve sonraki her gün... Durum aynı. Adam saatlerce duvarın önünde dua edip duruyor. Merak edip yanına gitmiş, adamla biraz sohbet etmiş. Adam Polonya’dan göçen bir yahudi olduğunu söylemiş gazeteciye. “Her gün gelip barış için, dostluk için, insanlık için dua ediyorum” demiş. Gazeteci sormuş:
- Ne zamandan beri dua ediyorsunuz?
- Geldiğim günden beri, yani 40 yıldır.
- Peki kendini nasıl hissediyorsun?
- Bilmem! Son zamanlarda sanki duvara konuşuyormuşum gibi bir his var içimde.
Yukarıdaki meseli daha önce de sütunlarımıza almıştık. Yine alıyoruz, bundan sonra da yeri ve zamanı geldi mi almaya devam edeceğiz. Çünkü, günümüz Türkiye gerçeğini anlatacak bundan daha iyi bir hikaye göremiyorum. Dünkü FANATİK’te Dünya Şampiyonu cimnastikçimiz Ümit Şamiloğlu’nun kendisine bir kamp tahsis edilmemesi, dolayısıyla aylardır antrenman yapamaması nedeniyle nasıl bitme noktasına getirildiğini anlatmıştık. Bu habere okurlar ve NTV Spor ilgi gösterdi. Ancak tam da beklediğim gibi ilgili ve yetkili yerlerden tepki gelmedi. Ne Cimnastik Federasyonu, ne de GSGM... Hal böyle olunca iş başa düştü, haberin takibi için arkadaşımız Hatice Yücel yetkilileri aradı. Gençlik ve Spor Genel Müdür Vekili Yunus Akgül’e ulaşamadı. Bu yazı yazıldığı sırada kendisine geri de dönülmemişti. Cimnastik Federasyonu Başkanı Atilla Örsel ise Hatice’ye Ümit Şamiloğlu’nun durumundan haberi olmadığını söylemiş.?Ve eklemiş: Biz daha yeni seçildik!
Bakalım ne yapacaksınız?
İyi bir insan olduğunu bildiğim Sayın Örsel’in bu açıklamasına ne desem bilemiyorum. Başkanın özrü kabahatinden büyük. Atilla Örsel’e sormak lazım: Kaç yıldır bu koltuktasınız? Türkiye’nin bu spordaki elit tek sporcusunun sıkıntısından bir başkanın haberi olmaması kadar absürd bir durum olabilir mi? Neyse... Artık haberlisiniz Sayın Başkan... Bakalım ne yapacaksınız? Geçen yıl olduğu gibi ceza tehdidiyle karşı karşıya mı bırakacaksınız sporcunuzu, yoksa bu kez elinden tutup 2012 Londra’ya hazırlayacak mısınız?
Biz buradan işin takipçisi olacağız... Hadi bakalım!..

YORUM YAZ