MENÜ

Antalya salladı ama yıkamadı

Abone Ol Google News

Futbolun adaleti yoktur klişesine bu kez Antalya’da tanık olduk. Antalyaspor etkili bir futbol ortaya koyduğu, çok sayıda pozisyona girdiği, 18 şut çektiği karşılaşmayı iki duran toptan yediği gollerle berabere tamamladı. Sahanın en iyisi Serdar’ın organizatörlüğünde oyunu Kayserispor yarı sahasına yıkan ev sahibi ekip, gol için her türlü hücum varyasyonunu denediği karşılaşmada iki golde kaldıysa bunda Kayseri kalecisi Lung’un başarısı ve başta Aatif olmak üzere Antalyalı oyuncuların beceriksizliği de önemli rol oynadı. Antalyaspor’da Serdar’ın dışında Nazım, Celustka ve Blanco göze çarpan isimlerdi.

Haberin Devamı

Kayseri yüklenemedi

Ligin en fazla hücum yapan üçüncü takımı olan Kayseri ise, bu özelliğini Antalya karşısında sahaya yansıtamadı. Bunda, Antalya defansının ve orta alanının başarısının yanı sıra sahada hayalet gibi gezen Adebayor’un da önemli rolü vardı. Konuk takımda Lung’un dışında Poulain ve Bilal vasatın üstüne çıkan oyunculardı.

VAR’la 2 penaltı

Antalya 2. dakikada Blanco’nun golüyle maça 1-0 önde başladı. Serdar’ın pasıyla topla buluşan Arjantinli altı pastan ağları buldu: 1-0. 44’te Kayseri’nin kullandığı kornerde Ziya’nın vuruşu Nazım’dan dışarı çıktı. Hakem Aydınus VAR incelemisi sonucu penaltıya hükmetti. Atışı Adebayor kullandı: 1-1. 49’da Nazım cezasahasında Djedje tarafından düşürüldü. Penaltı kararı bir kez daha VAR sonucu verildi, Serdar gole çevirdi: 2-1. 74’te kullanılan serbest vuruşta Mensah’ın ortasında Poualin kafayla skoru eşitledi: 2-2.

Haberin Devamı
YORUM YAZ