MENÜ

Zihnen de bitik!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Burak Antalyaspor maçında takımını iki kez 2 farklı öne taşıyabileceği pozisyonları kullanamamış, maçı kopartamamıştı. Dün gece de takımı en az 2 farklı üstünlüğe taşıyabilecek 3 pozisyon yakaladı. Yalnızca birini gol yaptı. Takım kötü oynarken maçın düğümünü santrfor çözmeli. Atletico Madrid maç yazısında belirttiğimiz gibi, “Galatasaray’ın gol pozisyonuna girmek ve gol atmak en sondaki sıkıntısı”, Mesele gol yememekte. Gol de yiyorlar, çok sayıda hücum da!

Yasin konuşuyor!

Mustafa hoca, “Taffarel gibi” sağda Sabri solda Hakan, merkezde Semih ve Chedjou’ya görev vermişti. Mesele Selçuk’un yanında oynayan Emre’nin ne vereceğiydi. Beklentiyi karşılayamadı. Yasin geçen sene futbolunu konuşturuyor, biz onu anlatıyorduk. Süper Kupa’dan bu yana yalnızca konuşuyor, futbolundan bahsedemiyoruz! Semih’in de nasıl bu kadar çok transfer haberi yapılıyor onu da anlamıyorum, çok formsuz. Hakan defansın en iyisi de olsa yeri bu kadroda stoper! Mustafa hoca da sanırım sonunda Hamza hocanın kadrosuyla oynayacak. Kasımpaşa ikinci yarıda attığı gol dışında 5 de net pozisyon yakaladı. Atletico Madrid maçı bir yere kadar kabul edilebilir de, bu kadar pozisyon verdiğin takım Kasımpaşa olunca futbolcuların bir de aynaya bakması gerekir.

Tebrikler Paşa’ya


Kasımpaşa takım olarak çok iyi oynadı. Nizami golleri yardımcı hakemlere kurban olmasa kazanacaklardı. Tebrikler oyuncu değişiklikleriyle maça imzasını atan Rıza hoca ve ekibine...

YORUM YAZ