MENÜ

Yarınlar güzel

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Uzatmanın son dakikasında Nonda’nın mutlak gol pozisyonunda yaptığı vuruş, kaleci Adler’in ellerinden çerçevenin dışına gittiğinde, futbolun adaletinin olmadığı bir kez daha ortaya çıkıyor, Galatasaray hakettiğini alamıyor, ancak futbolcuların bir Alman devi karşısındaki performansı insanı gururlandırıyordu.
Helsingborg ve Austria Wien maçlarını hatırlayınca, Fenerbahçe maçının ölçü olacağından şüphe ediyorduk. Ölçüymüş! 11 uyumlu Türk, şöhretli olmasa da disiplinli olunca, takım gibi oynayınca, futbolun temel prensiplerini uygulayınca, büyük takımlara kafa tutabiliyormuş. Ağır bir zemine rağmen 18’e 4’lük şut üstünlüğü, gollük şutlardaki 8’e 0’lık fark, Galatasaray’ı gelecekte mutlu günlerin beklediğini müjdeliyor...
Orkun belki de sezonun en zor maçında kariyerinin en rahat 90 dakikasını oynadı. Servet mükemmeldi, genç Emre maçın başında gördüğü acemice kart ve rakibe verdiği tehlikeli pasa rağmen müsabakayı dimdik ve özgüveni biraz daha artarak bitirmeyi başardı. Uğur ve Volkan oyunun her iki yönünü de mükemmel oynadı. Son iki haftaya göre değişen tek oyuncu, genç Serkan’ın yerine oynayan Ayhan’dı. Ayhan, Vieira Topal’ı hem rahatlattı hem de hücum bölgelerinde bol bol cirit attırdı. Arda mükemmeldi. Ancak Hakan Şükür ve Ümit Karan, şanslı günlerinde değildi. Son dakikada Nonda’nın yakaladığı netlikte bir pozisyonu 52. dakikada Ümit’le yakaladı Sarı-Kırmızılılar. Manisa maçında aynı yerden Ümit ortalamış, Hakan kolayca tamamlamıştı. Bu kez roller değişti. Pozisyon aynen gelişti ama onlarca jenerik golü atan Ümit, kolayı yapamadı! Song’un, Linderoth’un, Lincoln’ün ve Hasan’ın oynamadığı Galatasaray, sabırlı olursa taraftarlarına ve Türkiye’ye güzel günler yaşatacak.

YORUM YAZ