MENÜ

Tudor'un zaferi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bursaspor mükemmel bir alan savunması ve etkili hücumlarla başladı. Delarge’ın ayağından buldukları golün ardından, Galatasaray’ı oyundan düşürecek iki fırsat daha buldular, yapamadılar. 30. dakikadan sonra oyunu eline alan Galatasaraylı futbolcular maçın sonuna kadar oyunun hakimiyetini ellerinden hiç bırakmadılar. İkinci yarı Galatasaray adına pozisyon sağanağı yaşandı. Tolga’nın golle bitebilecek şutu Barış’ın yüzüne çarparak kornere gitti. Belhanda’nın ortasında Maicon’un kafa şutunu Harun harika kurtardı. Belhanda’nın sıfıra inerek kestiği topta Rodrigues topu auta yolladı. Tam da bu sırada Tudor kumar oynadı. Pozisyon vermeyen, pozisyon üstüne pozisyon yakalayan takımın önlem alınmaya çalışılan iki kanat bekini oyundan çıkartıp Yasin ve Feghouli’yi oyuna aldı ve 3’lü savunmaya döndü.

Harika vuruş...

İkisi de çıkmazdı. Mariano hiç çıkmazdı. Çıkacak oyuncu varsa, o, belki de 55. dakikaya kadar takımı adına tek olumlu iş yapmayan Rodrigues olmalıydı. Bu değişikliklere rağmen Galatasaray iyi oyununu devam ettirip skoru değiştirdi... Feghouli’nin neden bu kadar beklendiğini, ona neden bu kadar çok para önendiğini kanıtlayan şutu 10 numaraydı. Galatasaray golden sonra Rodrigues’in Gomis’e attığı felaket pasla bir pozisyonu heba ederken, Belhanda’nın kullandığı kornerde bu kez Serdar topu auta vurdu. Geçen sene her topu gökyüzüne yollayan Tolga’nın ceza alanı dışından yaptığı vuruş harikaydı.

Belhanda ve Fernando

Oyuncu değişikliğinde Feghouli’nin yerine oyundan çıkması beklenen Tolga, Tudor’un da, Galatasaray’ın da yükselişine çok değerli katkı yapıyor. Galatasaray puan kaybetseydi en çok eleştirilecek kişi olan Tudor da ona duyduğu güvenin karşılığını alıyor. Tudor taraftara ve medyaya kulak assaydı şimdi Tolga yoktu! Belhanda çok özel bir oyuncu, Fernando da öyle...

YORUM YAZ