MENÜ

Tudor'dan iki puan

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İlk 3 maçtaki coşku ve tempodan eser olmasa da Galatasaray sınırlı sayıda yaptığı hücumlardan birinde Gomis’in ön direk koşusunun ardından golü bulunca, SarıKırmızılılar farka ko şacak sandık. Çünkü, Maicon, Belhanda, Rodrigues ve Gomis’in pas orga nizasyonu mükemmeldi. Feci yanıldık. Ancak Galata saray’daki önceki maçlardaki coşkudan eser yo ktu. Özellikle ilk yarının orta larından sonra devre bite ne kadar dörde dört, beşe beş hücumlar yaparken hücum sonlandırmayı beceremediler. Halbuki dikkatli bir pas,doğru bir koşu maçı kopartacak skoru bulmalarını sağlayabilirdi.

Mazeret olmaz!

Sonra topu Antalyaspor’a verdiler, Eto’o golü atana kadar da seyrettiler. Maçı seyretmeyenler için söylüyorum, yine du ran top organizasyonunda yediler, yine uykuda yakalandılar. Galatasaray gibi kadro zengini bir takımın ko ca ikinci yarıda tek pozisyon yakalamasının mazereti olmaz. O mazeret zemin de olmaz, hava sıcaklığı ve nem de olmaz. Hücum ve pozisyon kısırlığının mazere ti olmaz, sorumlusu olur. O da Tudor! 55’ten golü yediği 80’e kadar topu ra kibe verip, kendi kalene 25 metrede savunma ya ptırtmak için mi harcattın o paraları! Galatasaray’ın en ucundaki oy uncu rakip kaleye 70 metrede olmaz!

Oynamayı deneselerdi

Rodrigues yoruldu, Feghuli’yi almak için niye 87 beklenir. Belhanda niye çizgiye çekilip, To lga merkeze alınır! Niye önde baskı yapılıp da, kazanılan toplarla yeni bir gol, yeni bir pozisyon aranmaz. Defansı ve Fernando’yu biraz öne çıkartarak oy namayı deneselerdi, 3 puanla dönmek işten değildi. Büyük takımlar kötü oynarken de kazanır, Galatasaray ’ın bu kadrosunun büyük takım olması için zamana ve Tudor’un cesaretine ihtiyacı var. Ve Mert Çetin kardeşimiz hocaya iletsin lütfen, kimse o kombinelere, decoderlere parayı Galata saray’ı koca 45 dakika savunma yaparken seyretmek için ödemiyor.

Eto’o harikaydı

Antalyaspor’da Rıza Çalımbay’ın Emre ve Aydın’ı oyuna alması hücuma çeşitlilik ve kalite kattı. Ceza alanına bu kadar çok top sokan ev sahibi Sarı-Kırmızılılar’ın elbet bir hatasını yaka layacaktı, Eto’o’nun topa çıkışı da, vuruşu da harikaydı. Antalyaspor’un yenilmesi futbolun adaletsizliği olurdu.

YORUM YAZ