MENÜ

Sonrası yokuş aşağı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Sivasspor deplasmanı bence Fenerbahçe’nin son 6 haftadaki en zorlu maçıydı ve Sarı Lacivertliler çok zor bir virajı hasarsız atlatmayı başardı. Beşiktaş, Galatasaray ve Başakşehir’i evine puansız göndermeyi başaran Sivasspor’u yenmek, rakiplerin üzerindeki baskıyı 10 kat artıracaktır.

Şener ve Dirar, Emre ve Ziya’nın savunduğu kanadı çok etkili kullandı. Dönen topları de Souza ve Topal topladı. Kırılma anı 29. dakikaydı. Bifouma çok net pozisyonda ne şut atabildi, ne pas verebildi, dönen topta Aatif güzel bir vuruşla cezayı kesiverdi. 3 dakika sonra Soldado’nun ustalığı Medjani’nin talihsizliğiyle birleşince Kocaman sanırım derin bir nefes aldı.

Kontrol oyunu

Ancak, Kocaman kontrol oyununu tercih etti. Fenerbahçe koca ikinci yarıda vakit geçirmekten ve skoru korumaktan başka bir şey düşünmedi. Oysa 0-0 gibi oynasalar izleyenler de, oynayanlar da daha çok keyif alabilirdi. Şampiyon olunacaksa, şampiyon gibi oynamak da gerek...

Gecenin sorusu

Fenerbahçe’nin kadrosu zayıf mı? Elbette değil. Kulübesinde, üstelik İsla yokken, Valbuena, Fernandao, Mehmet Ekici, İsmail Köybaşı, Neto’yu oturtan bir takıma “Kadrosu zayıf” diyen olsa olsa City, ya da Bayern taraftarıdır.

Maçın starı

Aatif Bir gol krallığı ve yüklü bir bonservis kazandırdığı eski kulübüne attığı golle maçın düğümünü çözdü. Kendisinden önce oyundan alınan Soldado ile takımın en iyisiydi.

Maçın olayı

Sanki Premier Lig Teknik direktörlerin biri Robinho’yu, diğeri Valbuena’yı kulübede yanında oturtuyor. Premier Lig’de olsa anlarsın, Türkiye ligi olunca insan şaşırıyor!

Kısa mesaj

Resmi maçlarda 191. kez takımın başında sahaya çıkan Aykut hoca pek çok rekoruna, Fenerbahçe’nin başında en çok maça çıkan teknik adamsıfatını da ekledi. Sevin-sevmeyin ya da çok kızın ama bilin; Fenerbahçe tarihi Kocaman’sız yazılamaz...

YORUM YAZ