MENÜ

Rakip seçersen

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Hak eden, Eskişehirspor kazandı... Olympiakos maçının mutluluğunu üzerinden atamamış, yorgun, konsantrasyonu eksik Galatasaray kendisinden daha güçsüz, deneyimsiz Eskişehir karşısında ilk 40 dakikada nerdeyse yoktu.
Es Es, perşembe günkü Galatasaray, Galatasaray da Olympiakos gibiydi. Evsahibi çok istedi.
İlk yarıda 38 dakika Eskişehirspor’a ezilen Galatasaray kalesine atılmış biri gol olan, 3’ü De Sanctis tarafından kurtarılan toplam 7 şut varken, misafir hâlâ uyanmamıştı.
Galatasaray bu kadar ezildi ve pozisyon verdiyse eğer, yorgunluktan değil konsantrasyon eksikliğinden bahsedilebilir. Olympiakos maçında son sezonlardaki en iyi futbolunu oynayan Sarı-Kırmızılılar bu kez birlikte oynamıyor, Servet ve Emre oyunu daraltmıyor, Hakan Balta hiç katkı yapmıyor, yanında Nonda’yı bulan Baros’un katkısı hiç gözükmüyordu.
Maça bir Zidane çalımıyla başlayan Arda, 19. dakikada 3 Eskişehirli rakibinin topla başını döndürüyor ancak takım arkadaşlarının Sabri, De Sanctis ve biraz da Ayhan dışında hepsi derin uyku halinde bulunuyordu. Youla bir gol bulmuşken, Sabri 2 mükemmel ters kademeyle kalesini muhtemel 2 golden kurtardı. De Sanctis; Poljak, Serdar Özbayrak ve Bülent Bayraktar’ın şutlarında kalesinde devleşti.
Rakip defanstaki kademenin ilk bozulduğu pozisyonda, rakip kaleye atılan ilk şutta, Arda’nın pasında Ayhan, İvesa’yı avlıyor skor da oyun da dengeleniyordu.
3 ayda topladığı sempatiyi bir maçta kaybeden Baros; önce eliyle düzeltip bir gol attı, sonra hileyle penaltı aradı, yaptığı hile pahalıya patladı. Aydınus yardımcısının bayrağına rağmen gol kararını verirken cesur, Galatasaray kendilerine hata yapılınca pek isyankârdı.
Haklı olan kazandı.

YORUM YAZ