MENÜ

Ne Lincoln'ü?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ligin şampiyonunu belirleyebilecek önemde bir maçı Galatasaray kazandı. Futbol yönetimine dahil bütün inanışları salladı. Katkı yapmak için alınan yabancıların sadece biri sahada olacak, teknik direktörünüz olmayacak, takımı, “Abiler” yapacak, yönetim de istikrar ve sahada ideal onbirin olmayacak, sen 32. haftaya iddialı girecek ve sende olmayan her şeye sahip kulübün temsilcilerini yerler bir edeceksin.
Maçın başında Galatasaray son derece tempolu ve coşkulu, Fenerbahçe ise kontrollü oynadı. Hatta oynamadı! Kanat beklerini oyuna sokmadı. Alex, Topal’ın markajında, bir de saklandı. Deivid Barış’ı kovalamadı, hücuma da katkı yapmadı. Ama Galatasaray Topal, Ayhan ve Barış’la çabuk oynadı. Arda ile rakip defansı zorladı. Nonda ve Ümit’le fırsatlar yakaladı. Ümit’in vuruşunda top direği salladı, Nonda kolay pozisyonu kaçırdı. Ancak bütün doğruları yerle bir eden hataya imza atan isim kaleci Volkan oldu. Edu’nun rahatça uzaklaştıracağı topta rol çalan Volkan’ın hatasını Nonda’yı da şaşırttı. Nonda ligdeki en kolay golünü attı, Fener oyuna döndü. Alex devre biterken iki fırsat yakaladı; birinde Aykut devleşti, diğerin de Servet yetişti.
Taraftar maç başlamadan önce yine ‘Lincoln’ diye yeri göğü inletiyordu. Galatasaray eğer şampiyon olursa, Lincoln ile değil, sahada her şeylerini veren ama bir türlü Lincoln kadar saygı görmeyen takım oyuncularıyla olacak. Servet’le, Emre ile Barış’la, Nonda, Ayhan ve Ümit Karan’la. Avrupa Kupaları’nda müthiş oynayan ve iki senedir derbilerde hüzün yaşamayan Fenerbahçe kazanamazdı. Çünkü çokca Gökhan, biraz Kezman ve Edu ile sıradan rakiplerinizi bile yenemeyebilirsiniz.

YORUM YAZ