MENÜ

Lugano

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Hayatımda seyrettiğim en garip derbi. Ve Lugano tarihi maçta assolistti. Bir profesyonel futbolcu aynı turda, aynı takıma karşı 2 maçta da kendini nasıl attırır! Arkadaşlarını 65 dakika eksik oynatan Lugano maçın içine de dinamiti bıraktı gitti. Özünde temiz maç, acemice alınan kartlardan sonra basket maçına döndü. Kimse kimseye değmemek için çırpınıyor.
Cüneyt Çakır çoğu ‘teknik’ olarak doğru, ama başta Gökhan’ı atarken tartışılacak birkaç kart gösterdi. Minimum 7 dakika uzaması gereken devreyi 4 dakikada uzatıp dördüncüsünde bitirdi. 2 saniye oynatsa Volkan gole gidecekti. Maç Volkan’ın kurtarışıyla başladı. 4’te Hakan, Karan’ın pasında gol yaptı. Arada bir kırmızı vardı. Fenerbahçe tek pozisyon yakaladı, Aurelio vuramadı. Volkan 2 tane daha kurtardı. ‘Sanal kahraman’ Lincoln çime takıldı, golü atamadı.
İkinci yarı da kartla başladı. Deivid ‘kart göster’ deyip gördükten sonra yaptığı faulde yolcu olacaktı! Herkes gergin, maç durgun, oyun garipti. Volkan’la iyi direnen misafir, Gökhan’ın slalomdan sonra attığı şutuyla ayaklandı. Feldkamp Lincoln’e sabrederken, Zico Selçuk’u çıkartıp, forveti ikiledi. Gökhan olmayan pozisyonda topu 90’a gönderdi. Fenerbahçe 9 kişi kaldı, Galatasaray biraz daha afalladı! Karan son dakikada attığı golle takımını kurtardı. Bitmedi, Volkan belki haklı öfkesinden sorumsuzca kendini attırdı. Lincoln de atıldı. Enteresandı.

YORUM YAZ