MENÜ

İzmir'de şahane gece

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Önce iyi futbol oynatma derdindeki Tamer Tuna ile Susiç’in takımlarının maçından çok gol çıkacağını biliyorduk. Yanılmadık. Futbolu, mücadelesi, temposu, golleri ile harika bir maç seyrettik. Göztepe, Love’a iki kişilik sıkıştırmalarla nefes aldırmazken, orta sahada Selçuk ve Rotman’la Alanyaspor’un bir diğer silahı Emre’yi etkisiz kılıp oyunun iki yönünü de harika oynadı. Jahovic’le birlikte Göz Göz’ün en iyi ikinci oyuncusu olan Tayfur, Love’dan kaptığı topu 40 metrelik harika bir pasla Alanya defansının arkasına attı, Jahovic bomboş pozisyonda fırsatı kullanamadı. 38’de Alanyaspor 3 pasta çok güzel bir kontratak yaptı. Love’ın pasında Emre’nin vuruşu Beto’da kaldı.

Jahovic perdeyi açtı

41. dakikada Scarione’nin kullandığı kornerde Jahoviç 6 pas çizgisinin üstünde yüklenip şık bir kafa vuruşuyla takımının öne taşıdı: 1-0. 52’de Alanyaspor’un kullandığı kornerde Göztepe müthiş
bir kontratak yaptı, Tayfur ceza alanında harika kontrol ettiği topa iyi vuramadı. 65’te, 4 sezon önce TFF 1. Lig’deki teklifleri değil, 2. Ligi seçip Alanya’ya giden ve futbolu bilen Susiç’le vazgeçilmez olan “Atom karınca” Efecan Karaca, skora dengeyi getirdi: 1-1.

20 dakikada 4 gol

Tayfur bu kez 72’de sağdan yara yara geldi şutunu kaleci Riou güçlükle çeldi, dönen topu Castro filelere gönderdi: 2-1. 75’te Sabri adeta resital yaparak sağ kanattan geldi, altı pasa nefis bir top kesti. Jahovic de harika kontrolünün ardından güzel bir vuruşla adeta maçı bitirdi sandık!: 3-1. Trabzon’da 3-0’dan dönen Alanyaspor 87’de M’Billa’nın tamamladığı topla skoru 3-2’ye getirirken, son sözü, 90+2’de harika bir vuruş yapan Fernandes söyledi: 3-3. Bu güzel futbol gecesinin kazananı biz futbolseverler olduk.

YORUM YAZ