MENÜ

Işık vermediler

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İki takımın da 3 puana ulaşabileceği, iki takımın da kazandığı birer puana sevinebiliceği bir 90 dakika seyrettik.

Bruma yetenekleri olan bir futbolcu ancak futbol bilgisi zayıf. Şut atması gereken yerde pas arıyor, pas vermesi gereken yerde şut atıyor ki; pasör de değil, şutör de... Burak’ın yanında oynayacak futbolcu Bruma değil, 15 dakika seyrettiğimiz Pandev. Stoichkov’u andıran stiliyle iç sahada çok önemli bir silah olacak..

Yekta, Selçuk ve Dzemaili’li orta saha gösterdi ki; bu takımın kalbi Melo... Agresifliğiyle, motivasyonuyla coşkuyu takıma kazandıran önemli bir karakter oyuncusu. Aysal, gereksiz bir tweetle takımını yalnız bırakan Melo’yu ödüllendireceğine ceza vermeli.

Yönetimin uzun bir süre göndermeye çalıştığı Chedjou’nun ilk 7 dakikada yaptığı iki önemli müdahale ev sahibinin maça mağlup başlamasını engelledi. Muslera yine sıfır hatayla maçı tamamladı. Semih iyiydi, Tarık savunmada vardı hücumda da. Dzemali’ye verdiği gollük pas da, ikinci yarıda 3 kişiyi eksiltip kestiği top da maçın kaderini etkileyecek nitelikteydi. Belli ki, Tarık bu takımın değişmezi olacak. Bayern ve Real Madrid’de oynayan Hamit’in tribünde olduğu bir takımın sağbeki Veysel ise ondan gol pası vermesi, ikili mücadelelerde ayakta kalması beklenir. Veysel’de ikisi de yok!

Bu diziliş, Burak’ı yalnız bıraktı bırakmasına da, bir santrfor gol pozisyonuna giremiyorsa çıkar top alır, duvar olur, bir şey yapar, Burak yoktu!

Sneijder istekliydi. çıkana kadar takımın girdiği 3 pozisyonun ikisinde paslar ondan geldi. Burak’ın harcadığı, Umut’un direğe nişanladığı ortaları çok güzel, çıktıktan sonra direkt soyunma odasına gidişi kötüydü. Dzemaili uyum sürecini tamamladıktan sonra katkı sağlayacak.

Eskişehirsporlu Laval sahanın en iyisiydi. Top kazandı, adam eksiltti, pas yaptı. Defans yan toplar dışında pek hata yapmadı. Mori Causiç’in topukla bıraktığı topu düzgün şutlasa Eskişehirspor gençleriyle maçı da kazanacaktı. Son pozisyona bakarsanız Galatasaray kazançlı!

YORUM YAZ