MENÜ

Hayata dönüş

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray yarışta iddaasını koruyabilmek açısından muhakkak kazanması gereken maçı, hakkıyla net bir skorla kazandı. Kubilay’ın attığı ofsayt gole yardımcı hakem Samet Çavuş ’un devam demesi, Bruma’nın şutunda Kubilay’ın koluna gelen topta hakem Barış Şimşek’in penaltıyı vermemesi Galatasaray’ın son dört haftada gördüğü kabusun devam edeceğini düşündürdü.

Verilmiş sadakası varmış

Kulüp yönetimlerinin, teknik direktörlerin, maç sonuçlarının, hakem kararlarıyla açıklandığı ülkemizde Galatasaray’ın kazanması, Barış Şimşek ’in verilmiş sadakası olduğunun kanıtıdır. Galatasaray puan kaybetseydi bugün bütün manşetleri o süsleyecekti. Galatasaray, maçı kazandı, nefes aldı ve nispeten kolay bir fikstüre sahip. Kasımpaşa (D), Gaziantepspor, Osmanlıspor (D), Alanyaspor maçları kağıt üzerinde kazanılabilecek maçlar gibi gözüküyor. Yeter ki Galatasaraylı futbolcular kulusi, dedikoduyu bırakıp Riekerink ile birlikte işlerini yapsınlar. Riekerink moral kazandı.

Taca çıkacağını gördüğü topa bile taraftarla barışmak için depar atan Sneijder aylar sonra gol atıp özgüven kazandı. Eren Derdiyok gol orucunu bozdu. İstediği sol kanata geçtiğinde attığı birinci sınıf golle Yasin; Eren ’e attırdığı golle Sinan tekrar sempati topladı. Serdar Aziz, bir maç daha oynayarak maç eksiğini giderme ve takım arkadaşlarıyla uyumu arttırma şansı
yakaladı. Carole de ciddi pozisyon hataları yapan Linnes’in yerine sol beke geçecek. Sarı Kırmızılılar sezonu hayal ettikleri noktada tamamlarlarsa, 1-0 geriden gelip 3-1 kazandıkları Bursaspor maçının çok özel bir yeri olacak.

Bursa doğru yolda

Bursaspor, takım savunmasını çok ilerletmiş, oturmuş bir takım izlenimi verdi. Zaten bundan önceki 5 maçta gol yememeleri takım savunmasının ve milli kalecimiz Harun ’un eseriydi. Futbolcu bütcesini %50 azaltıp Kubilay Kanatsızkuş gibi genç oyunculara şans veren Bursaspor başkanıyla, hocasıyla doğru yolda.

YORUM YAZ