MENÜ

Hakan'ın gecesi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Cim Bom’da futbolcular, çabuk oynamakla acela oynamanın ayarını yapamadı. Burak’a atılan paslar, asist hanesine yazılamadan harcandı. Hakan’ın golü ise Arena’yı bayram yerine çevirdi.

Bu kadar zor olmamalıydı. Fenerbahçe’nin puan kaybından sonra motivasyonu, konsantrasyonu en üst düzeyde olması gereken Galatasaraylı futbolcular çabuk oynamakla, acele oynamak arasındaki inceliğe dikkat etmedikleri için önde bitirebilecekleri ilk yarıyı boşa geçirdiler. Sneijder’sizlik hücumdaki akıcılığı alıp götürmüştü. Gaziantepspor savunmaya iyi yerleşen, ayağa oynayan, temiz bir takımdı. Elyasa’nın sakatlanmasına rağmen ekstra hiçbir çaba sarf etmeden oyunu kontrol etmeyi başardılar. Ancak girdikleri her ikili mücadeleden sonra yerde yatıp, doktor çağırarak çok antipatik oldular. Ve gitgide oyundan düştüler. Her iki devrede birer pozisyonları vardı. İlk yarıda Leal’in pasında ters kademeye mükemmel gelen Sabri golü engellemeyi başarırken, ikinci yarının hemen başında gelen fırsatı Gaziantepspor’un en başarılı oyuncusu Mustafa Durak auta yolladı.

Aranıp da bulunmaz

Chedjou’nun kaçırdığı gol akıl alacak gibi değildi. Hakan’ın arka direğe aşırdığı topta Chedjou bomboş yükseldi, Eray çaresizce bakarken o topu auta gönderdi. Sneijder’in yokluğunda, Emre harikulade 3 pas yaptı, ilkinde Burak’ın vuruşunu Eray kurtardı, ikincisinde Selçuk altı pasa çevirmek yerine vole sevdasına kapılıp, ıskaladı. Kalabalık Gaziantep defansının arasından Burak’a bıraktığı top bir golcü için aranıp da bulunamayacak cinstendi. Burak en kolay yaptığı işi yapamadı, topu auta yolladı. O kaçan fırsat Burak’ı dağıttı. Golcü futbolcu kalan dakikalarda 3 fırsatı daha harcadı. Kaçırdığı fırsatlarda Sabri’nin, Melo’nun ve Selçuk’un attığı şahane paslar “asist” hanesine yazılamadan harcandı...

Akıcılığı artırdı

Kralı bu kadar çok gol kaçırırken, devreye, oynadığı için kimi zaman karalar bağlanan Hakan Balta girdi. Selçuk’un kullandığı kornerde ön direkte güzel yükselip harikulade bir vuruşla Arena’yı bayram yerine çevirdi. Hamza Hamzaoğlu’nun Yasin hamlesi ve Melo’nun ikinci yarıda kıpırdaması Galatasaray’ın hücumdaki akıcılığını artırdı. Altın 3 puan moral verecek, Sneijder’in dönüşü de hücumdaki verimliliği yükseltecektir. Yeter ki; Galatasaray gol yemeden maç tamamlasın!

YORUM YAZ