MENÜ

Gomis ve Belhanda

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Maç genelinde elindekinin, avucundakinin hepsini sahaya koyan bir Galatasaray seyrettik... Dönen topların büyük çoğunluğunu hemen kazanan, sağ kanadı harika kullanan ancak atak sonlandırmakta sıkıntı çeken bir Galatasaray vardı. Büyük santrforun becerisiyle kazandı ama yan top savunması hala arızalı...

Stoper uyumu artıyor

Defansta Serdar Aziz ve Maicon’un uyumu her maç biraz daha artıyor. Sakalığı ve aldığı maaş yüzünden bir dönem taraftarın ağır tepkiler alan Serdar, burnunun kırıldığı hafta sorumluluk alarak oynamasıyla gönül almıştı. Gomis’in attığı ikinci golde yaptığı kafa pasıyla kendisine duyulan güveni daha da artırmış olmalı. Fernando tecrübesi ve oyun bilgisiyle stoperleri toparladığı gibi oyuna da hep doğru yerden başlıyor müthiş kazanç. Badoo müthiş coşkusuyla Galatasaray taraftarını oyuna çağıran figür olmayı dün de sürdürdü.

Anlatmaya gerek yok!

Gomis’i anlatmaya gerek yok. Başladığı gibi gidiyor. Attığı ilk gol ustalık işi. Eskiden ilk topu çatala vuruyordu, bu kez vurur gibi yapıp iki Kasımpaşalı meslektaşını yatırdı, sol ayağıyla alt köşeye topu yolladı. Müthiş bir santrfor, tam bir takım oyuncusu. Yalnız önünü açtığı zaman defansla yan yana durmaktansa, iki adım geriden çıksa ofsayt değil gol rekoru kıracak!

YORUM YAZ