MENÜ

Golle gelen düğün bayram

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Denizli’nin Gökhan’ın yanında Sivok’u kullanması büyük dert açacaktı Beşiktaş’ın başına. Geçen hafta pozisyon hatasıyla Gökhan’ın golünde refakatçi olan Sivok, dün gece de Bekir’in auta vurduğu topta erkenden yere yatarak, Beto’nun boş kale yerine auta vurduğu pozisyonda İvan’ı kaçırarak önemli hatalar yaptığı gibi, Beto’yu ceza alanı içinde formasından çekip yere yapıştırarak maça damgasını vuracaktı. Gezer penaltıyı verebilir, hatta kırmızıyı gösterebilirdi.
Gaziantepspor’un en etkili silahı, belki de yarısı Tabata yok. Öyle bir silah ki, takımın attığı 28 golün 10’unu yapmış, arkadaşlarına 5 de gol pası atmış. Onsuzluğa rağmen ilk yarıda futbolu oynayan da, top yapan da, pozisyon bulan da Antep. Ne zaman ki, Nobre golü attı, evsahibi dağılırken Beşiktaş rahatladı. Tello’nun güzel golünden sonra, Torama’nın attırdığına kadar pozisyonlar da yakaladı, kullanamadı.
Kalede Rüştü, müthiş katkısına rağmen çoğunluğun burun kıvırdığı İbrahim Üzülmez, orta sahada Ernst, forvette Nobre arkadaşlarından farklı, Mustafa Denizli şanslıydı.
Büyük maçları kaybetse de büyük gibi oynayan Beşiktaş’ın diğer maçlarda sergilediği futbol, ‘Beşiktaş’ın maçına gidelim de futbola biraz olsun doyalım’ dedirtmiyor. İsmail, Murat Ceylan, Ahmet gibi gençleriyle iyi futbol oynatan Nurullah Sağlam da istifaya davet edilmeyi haketmiyor.
Büyük viraj kazasız belasız dönüldü. Biraz da futbola dönseler şampiyon olacaklar...

YORUM YAZ