MENÜ

Gerilim var kazanan yok!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Antalyaspor’un sezon başındaki kadro kalitesinden eser kalmadığı, Konyaspor’un transfer çılgınlığıyla pekala ilk 5’i zorlayabileceği bir derinliğe sahip olduğunun altını çizelim. Ev sahibi Şafak Öztürk’le çöpe attığı geleceğini Hamza Hamzaoğlu ve arkadaşlarıyla kurtardı kurtarıyor, Konyaspor ise bıçak sırtında yürümeye devam ediyor.

Çok heyecanlı, mücadeleli ama bir o kadar da pozisyonsuz bir maçtı. Takımlar top rakipteyken o kadar iyi savunma yaptılar ki iki takımın santrforlarının toplam şut sayısı yalnızca bir! O da Doukara’nın bindiren Jevtovic’e ya da yayın üstünde bomboş bekleyen iki arkadaşına vermeyip 25 metreden kaleye attığı şut...

Antalyaspor’un yakaladığı net tek pozisyon var, Diego’nun ortasında Doukara sıçrayıp bomboş durumda pozisyonunu almışken, geri geri çıkan Djouro’nun auta vurduğu kafa şutu... İki takımın da yakaladığı pozisyonlar topla arası en kötü oyunculara geldi. Jevtoviç iki pozisyonda Antalyaspor’un, Mehdi Mourabia 3 pozisyonda Konyaspor’un gollük fırsatlarını feci şutlarla harcadılar. Kısacası Boffin ve Serkan sezonun en kolay maçlarını oynadılar, kurtarış yapmadan maçı tamamladılar.

Sezon sonu anlayacağız!

Sergen Yalçın’ın kadro derinliği ve hücumcu alternatif daha fazlaydı. Volkan Şen ve Jahoviç hamleleri maçı getirebilirdi. Ümit Öztürk’ün gol iptal kararı doğruydu. Diego, Yekta ve Sakıp Antalyaspor’da, Ali Turan, Ferhat ve Johnson Konyaspor’da hatasız oynayan futbolculardı. İki takım da birer puan mı kazandı, ikişer puan mı kaybetti sezon sonunda anlayacağız.

YORUM YAZ