MENÜ

Fenerbahçe'ye hazır olurlar!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray’ın Avrupa Kupaları’na katılmak için ümidini Türkiye Kupası’na bırakmama maçıydı. Futbolcular açısından ‘gönderdikleri’ Hamza Hamzaoğlu’nun Bursaspor’una karşı kazanıp, ‘Dursun Özbek’i haklı çıkartma’ maçıydı. Kazanamadılar. Şimdi kendilerini 2 kez yenmiş Osmanlıspor’un maçlar kaybetmesini bekleyecekler. Galatasaray’ın Beşiktaş’la da maçı olduğunu düşününce, Avrupa Kupası cezasının kalkması için Sarı-Kırmızılılar’ın finalde Fenerbahçe’yi yenmekten başka hiçbir şansı yok.

Selçuk yüzleri güldürüyor

Fenerbahçe maçı hazırlığı açısından bakacak olursak önceki maçlara göre daha derli toplu bir takım izlediğimizi söyleyebiliriz. Riekerink’in, Podolski’nin verimliliğini yukarı çıkartmak açısından Umut’u santrforda başlatmasının doğru karar olduğunu düşünüyorum. Umut’un varlığı, Podolski’nin, Yasin’in hatta Olcan’ın daha rahat pas yapmasını sağlıyor. Selçuk yükselen formuyla yalnızca Galatasaray taraftarının değil, Avrupa Şampiyonası Finalleri öncesi Fatih Terim’in de yüzünü güldürüyor. Denayer, Semih’ten kesinlikle daha iyi. Sabri de Linnes’ten! Ara transferde takıma katılan Linnes ve Donk’un kulübede oluşu, Özbek yönetiminin transfer konusundaki yetersizliğini bir kez daha belgeliyor. Sanırım Özbek bu iki transfer için de Hamza Hamzaoğlu’nu suçlamayacaktır!

Net penaltı verilmedi

Bursa maçına kadar son 8 lig maçında 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet yaşayan Galatasaray, kupa finaline kadar hazır hale gelecektir! Kupayı kazanamazlarsa Dursun Özbek’i de futbolcuları da zor iki sezon bekleyecek. Bursaspor, Avrupa Kupası iddiasından uzak kalmasının dağınıklığı içerisindeydi. Önümüzdeki sezon iki nokta transferle çok iddialı bir duruma geleceklerdir. İyi başlamak şart. Fırat Aydınus, Galatasaray’ın net bir penaltısını vermedi. Penaltı pozisyonundan hemen önce Selçuk’a sert faulü sonrası sarı kart göstermedi.

YORUM YAZ