MENÜ

Çorba

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İlk yarı notlarımıza 6 net Gaziantepspor pozisyonu düşmüşüz. Galatasaray ise sıfır!.. Pozisyonu sıfır da oyunu kaç sizce?.. O da sıfır!
Şampiyonluk iddiası süren bir takımın organizasyonun bu kadar kötü, bir takım bu kadar uyumsuz olabilir mi?.. Haftalardan da 27!
Gaziantepspor, ilk yarıda sildi Galatasaray’ı. Deumi ve Bekir, Hakan ve Ümit’e top göstermezken, sol kanattaki Souza resital yapıyordu. Zurita ve Özgür rakibe yüzünü döndürmezken, Bülent, Ekrem ve Beto’lu ataklar kaleci Volkan’ı bunalıma sokuyordu. İki topu Emre çizgiden çıkardı, bir topu Volkan kurtardı, aynı top direkte patladı. Lincoln’lü 4-1-2-1-2 bir kez daha iflas etti. Orta sahada ayağa pasla, felç edilebilecek sistem bir de Sabri, Hakan Şükür ve ilk yarıda Ayhan ekstra kötü oynayıp, Servet önlibero oynatılınca çöktü. Ümit’in yanına pekala Lincoln alınıp, Servet yerine Okan ya da Mehmet Güven oynatılsa ilk yarıdaki futbol sefaleti yaşanmazdı. Servet tabii oynar, ama stoper!
İlk yarıda bolca ‘nein’larını (hayır) duyduğunuz, bir kez de ‘Hakaaaan’ diye bağıran Feldkamp, Nonda’yı prensip (!) sebebiyle dinlendirince Antep daha da rahatladı. Galatasaray, ilk yarıyı harcadıktan sonra biraz içgüdüsel, biraz da Antep’in güçsüzlüğünden pozisyonlar yakaladı. Takımın en iyisi Ümit, iki vuruşunda şanssızdı. Bu arada takımın haftalardır en iyisi olan Mehmet Topal’ın çıkartılmasını kimse anlamadı.
Bir notum daha var. 70’te Antep, kontratak yaparken Galatasaraylı stoperler penaltı noktalarında, Sabri, Ümit, Hakan ise 80 metre ötede, kaleci Murat’ın yanındaydı. Kondisyon, motivasyon ve disiplin hepsi felaket.

YORUM YAZ