MENÜ

Bu maçta bile Muslera

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Galatasaray’ın üstündeki takımlardan Başakşehir 4 , Beşiktaş 2, Fenerbahçe 3 kafa golü yedi. Galatasaray 16! Maçın 10. dakikasında Antep korner kullanıyor, Nebil Ghilas 6 pasta sırtıyla vuruyor, Muslera inanılmaz bir refleksle kurtarıyor. Dakika 55, Antep yine korner kullanıyor. Bu sefer Thiam yükseliyor vuruyor. Muslera çaresiz kalıyor! 65, yine korner, bu kez İlhan vuruyor, Muslera kurtarıyor! İnsan da doğal olarak, “Tudor kuvvet çalıştıracağına kornerlerde ‘durmayı’ yani pozisyon almayı öğretse Galatasaray’ın kaç puan fazlası olurdu?” diye düşünüyor. Bence üçüncülüğü garantilemiş olabilirlerdi! Eğer milli stoperler çok çalışmalarına rağmen beceremiyorlarsa, U17 Milli Takımı’ndaki evlatlar oynasın...

Sinan niye 11’de...

Küme düşmemesi mucizelere bağlı olan Gaziantepspor’a karşı bile maçın en iyi oyuncusu Muslera ise Galatasaray’ın durumunu anlatmak için çok çaba sarfetmeye gerek var mı? Laçkalaşmış bir kenar yönetimi ve idari zaafiyetler her hafta yeni sorular üretiyor! Sinan 2 ay sonra niye 11’de, menajeri konuştuğu için mi? Podolski gitti bile. Eren niye oynamıyor? Belli ki seneye de birinci santrfor Eren değil!

Yine hatalar yaptı

Bruma yine takımın en heyecan verici oyuncusuydu. Ama yine son vuruş ve paslarda büyük hatalar yaptı. Bu anlamda bir tık daha iyi olsa zaten fiyatı 15-20 milyon Euro! Yapamıyor, fiyatı yerinde sayıyor. 5 milyon Euro maaşlı Sneijder de attığı güzel frikik golüyle taraftarın gönlünü aldı ve önümüzdeki sezon da kaldı! Kalması gereken ise çok daha düşük maliyetli Josue. Ucuz olduğu için almayabilirler! Hüseyin Göcek Galatasaray’ın net pozisyonunu yedi. Açıklaması hatalı kararından bile kötüydü. Yere paralel giden top göğüsten sekerek 45 derecelik açıyla yere gitmez.

YORUM YAZ