MENÜ

Bu faturayı Hamzaoğlu ödemez!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Fatih İşbecer, “Genç takım hocalarımız var. Takımı Taffarel çıkartacak, yanına da birini veririz” derken özgüveni müthişti. Hamzaoğlu’nun herhangi bir fonksiyonu olmadığına inanır gibiydi. Kim bilir belki de oyuncular inandırmıştı onları...

Aynı senaryoyla kaybettiler. Üstelik 3 kez öne geçip üçünü de koruyamayarak! Geçen haftaya kadar yönetimin de, futbolcunun da kalkanı Hamzaoğlu’ydu. Bu hafta maç bitiminde taraftar ise, “Yönetim istifa” diye bağırıyordu. 90 ’da takımın 3-2 ’ye taşıyan Selçuk maçı kahraman olarak tamamlayacaktı, Denayer ve Semih ’in ortak hatasını affetmeyen Mbilla faturayı Özbek ’e çıkarttı. Kayıp puanların sorumlusu bence, “Başkanım hocayı göndermezsek, taraftar bizi gönderir ”diyenlerdir! Taffarel, “yönetiminin” ve “taraftarının” istediği kadro ile sahadaydı. Umut zaten cezalıydı, Sabri yerini Denayer ’e bırakırken, Bilal de yanındaydı.

Tribünler değişiyor...

Yasin’in yaptığı ortada Podolski ’nin hamlesi Fornezzi’yi şaşırtı, Galatasaray öne geçti. Burak maçı kopartacak takımını iki farklı öne geçireceği pozisyonu harcadı, koparamadı Galatasaray! Muslera, Diarra ’nın kalenin tavanına vurduğu topu mükemmel kurtardı. Maçın ikinci devresinin başından itibaren Galatasaray’ın oynaması gerektiği gibi oynayan, baskı ve “doğru pas” yapan, pozisyon yakalayan, atak sonlandıran takım Antalyaspor, ne yaptığını bilmez hale gelen takım Galatasaray ’dı. Sakıp’ın ortaladığı topa Diarra’nın dokunamadı, bir sonraki pozisyonda Hakan Balta topu çizgiden çıkarttı.

Semih ’in Eto’o ile girdiği hava topu mücadelesinde iyi uzaklaştıramadığı top Sezer ’in ayağından Antalyaspor ’u beraberliğe taşıdı. Taraftar kaptırdığı top yüzünden 20 yaşındaki genç Rodriguez’i “öfkeyle” yuhaladığı anda İspanyol futbolcu harika bir pasla Podolski’nin golünü hazırlıyordu. Öyle kızgındı ki Galatasaray taraftarı bir dakika sonra Rodriguez oyundan çıkıp Emre Çolak girerken dahi yuhalamalar bitmemişti! Sarı-Kırmızılı tribünlerde bazı şeyler değişiyor ve maalesef bu olumlu bir değişim değil... Burak yine 2 farkı yakalayacak pozisyonda Fornezzi’yi geçemedi. Sonrasını biliyorsunuz! Yusuf Şimşek önce Lazo, sonra da Mbilla’yı oyuna alıp maça imzasını attı. Bu arada “keramet” hocada değil bizde diyen futbolcular bir daha düşünsün.

YORUM YAZ