MENÜ

Beşiktaş büyük takım

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Geçen hafta Pepe ve Talisca'yı kaybetmişsin. Hafta içinde 70 küsur dakika 10 kişi mücadele edip Bayern'den 5 gol yemişsin. 10 dakika bitmeden ofsayttan yediğin golle 1-0 geri düşmüşsün, devre bitmeden bir de penaltın verilmemiş... Türkiye'nin savunmada en iyi yerleşen takımını maç bittiğinde 3-1 mağlup etmişsin. Bunu büyük takımlar yapar. Şenol Güneş'in Vida'yı çıkartıp, Caner'i oyuna alışını büyük bir risk olarak değerlendirsem de Şenol Güneş'in her hamlesi karşılığını verdi. İsmail'in sakatlığı ise Aykut Kocaman'ın tüm planlarını bozdu. Onun yerine sol kanada geçen İsla, Q7'ye büyük mağlup oldu. Valbuena'nın oyuna girişi belki geç kaldı ama maçın kader anı bir diğer büyük oynayan Medel'in çizgiden çıkarttığı toptu.

Maçın olayı

Q7 hakemleri kurtardı

Ülkece pozisyon dedektifi olduk. Sağolsun hakemler de her hafta maçların kaderlerine imzalarını çakıyorlar. Vida ve Q7, Ongun'u ve Çakır'ı değil, Kocaman'ı tartıştıracaklar

Maçın yıldızı

Quaresma, tam manasıyla resital yaptı. Atılan gollerin hepsinde, girilen pozisyonların tamamında imzası var. Büyük oynadı. Attığı iki gol de tam büyük futbolculara yakışacak cinstendi.

Maçın sorusu

Aykut hoca devrede en azından bir hücumcu alarak topa sahip olmayı deneseydi ne olurdu? Cevabını bilmediğimiz bir soru elbet ama bundan kötü olmazdı

Kısa mesaj

Hakemlerin hatalı kararları elbette can sıkıyor, haksızlıklara sebep oluyor ancak büyük takımların hakem kararlarına takılıp kalmak yerine oynayarak fark yaratması da gerekiyor.

YORUM YAZ