MENÜ

Altın gol

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Çoğu son dakikalarda yenen gollerle galibiyetsiz geçen 7 maç Daum’un maçı önlemler silsilesiyle bitirmesine neden oldu. Defans dörtlüsünün önünde, Selçuk, Baroni ve Deniz! Futbolsuzluğu eleştirebilirsiniz ama kabus dolu haftaların ardından son dakikaları böyle geçirmeye çalışmasını da anlayabilirsiniz. Daum böyle yaparsa, Baroni de arkadaşının tedavisinin ardından rakibe vereceği topu pek utanmadan kaleye en uzak yere yuvarlar!

Sonucun futboldan önemli olduğu bir maçta skoru Antalyaspor’un fahiş hatası belirledi. Fenerbahçe ile deplasmanda oynuyorsunuz. Daha ilk yarının ortası ve siz korner kullanırken Fenerbahçe’nin kontratağını tek kişiyle bekliyorsunuz. Risk almak falan değil bu, düpedüz saygısızlık! Rakibe, kendi emeğine, futbola... Sarı-Lacivetliler de cezayı kesmekte sıkıntı çekmedi. Emre’nin güzel pasında Andre Santos tabelayı değiştirdi. Lugano’nun dönüşü hem Bilica’yı, hem defansı toparladı. Semih’in, Güiza’nın yanında başlaması da Fenerbahçe’ye yakışandı.

Emre bildiğiniz gibi... Üstelik o sınırsız, kontrolsüz temposunu akılla takımı için en verimli katkı yapacağı noktaya taşıdı. İlk yarıda 3. bölgeye çok doğru koşular yaptı, pas alamadı. İkinci yarıda kendi başladığı atakta, Ömer’i mağlup edecek vuruşu yapamadı. Yalçın’ın kendisine yaptığı net penaltının çalınmaması büyük bir hataydı. Ama şüphesiz ki Emre, Fenerbahçe’nin en başarılı oyuncusu olmayı başardı.

Barcelona gibi başlayan, Necati, Tita, Korhan ve Veysel’le sonuç üretmeyen ama tedirgin eden ataklar yapan, kalesinde gole davetiye çıkartan Antalyaspor’da ise Tita bir başkaydı. Gökhan Gönül’ü bu denli defansta kalmaya mahkum eden bir başka futbolcu daha zor görülür...

YORUM YAZ