MENÜ

45 dakika oynadılar

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Karabükspor açısından dramatik bir son oldu. Karabükspor’un acemi başkanının, “Galatasaray’a bir sürprizimiz var” sözleri Galatasaray’ın maça yüksek konsantrasyonla çıkması konusunda Fatih Terim’in işini çok kolaylaştırmıştı. Levent hocanın maç öncesi, “Erken gol yemezsek” diye demecinde kullandığı sözleri daha maçın başında Nagamoto, Rodrigues, Feghouli organizasyonu ve kral Gomis’in vuruşuyla gole dönünce tüm anlamını yitirdi. 18. dakikada skor 3 olunca Karabükspor’da ne oyun disiplini kaldı, ne futbol aklı. Mesela skor 5-0’ken 5 kişiyle rakip sahada baskı yapıyorlardı! Gomis, Rodrigues, Feghouli, Selçuk’lu, Belhandalı Galatasaray’a karşı! İkinci yarı frene bastılar, Beşiktaş’ın 10-0’lık rekorunu kırmadılar, Gomis’i bir maçta en çok gol atan oyuncu yapmadılar... Eleştirmem...

Gecenin sorusu

Bu kadar kolay kart görülür mü? Dakika 6 takım 1-0 önde, serbest atış kullanılırken önce Maicon, sonra Donk sarı kart görüyor. Gerilimi sıfır olan maçta kart gören, gergin maçta kızarabilir! Dikkat...

Maçın starı

Gomis’in Karabük maçında attığı goller muhtemelen onun bu sezon gol kralı olmasına yeter ki; durmayacaktır. Gol vuruşlarının hepsi güzeldi, en güzeli de devre arasında Karabüklü Kravchenko’yu teselli edişiydi.

Maçın olayı

Feghouli ve Mariano’nun dönüşü. Karabükspor maçı için her ne kadar, “Ölçü sayılmaz” diyenler çıkacak olsa da, taraftarın özlemle beklediği ikili yaptıkları toplam 5 asistle formalarını daha bir moralli giyecekler.

Kısa mesaj

Nur içinde yat Hasan (Doğan) abi. Seni çok seven herkes (!) sen rahmetli olduğundan beri, 10 yıldır, taslağını hazırladığın kulüpler yasası çıkmasın diye direndi. Nice kulüpler batıyor, Karabük de eklendi!

YORUM YAZ