MENÜ

Talisca'ya kadar düşen A Milli Takım ve basınımız!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Atletizm'de ismini bilmediğimiz yabancılar madalya kazanıyor, sevinmiyoruz. Çünkü tanımıyoruz. İzlemiyoruz. Heyecanlanmıyoruz. Neden izleyelim! Yarışanlar para için Ay Yıldız'ı giyiyor.

Talisca'ya kadar düştük

Beşiktaşlı yıldız Talisca'yı Milli Takım'a almak var kafalarda bu zamanlarda.. Nasıl patates ithal ettik bir ara. Şimdi de oyuncu ithal etmeye çalışıyoruz. Talisca kötü oyuncu mu? Kafa vuruyor, şut çekiyor, ceza alanında bitiriciliği mükemmele yakın. İyi futbolcu işte...

Ama adam Türk değil. Vallahi billahi değil! Hani Türk Milli Takımı ya! Türkler oynamalı değil mi bu takımda! En azından bu topraklardan yetişse? O da mı kurtarmıyor! E para da var. Tesis var. 80 milyon nüfus var. O zaman sorun yöneticilerde. Onları Brezilya'dan getirsek? Belki Türk yetiştirirler bize, bizm topraklarımızda...

Mesela Yıldırım Demirören'in yerine Brezilyalı bir Demirören bulalım. Aziz Yıldırım, Mustafa Cengiz ya da Dursun Özbek yerine Brezilyalı başkanlar yönetse... Fikret Orman başkan kısmen başarılı... Onun Brezilyalı'sını bulmaya gerek yok gibi... En azından şu an için... Seyit Mehmet Özkan başkan da kalsın... Dokunmayın.

Ayıptır. "Ay Yıldız" diyoruz, "Türk" diyoruz. Talisca'ya kadar düştük. Aurelio? Nobre? Milli Takım'a seçildiklerinde en azından Türkçe konuşuyorlardı. Neredeyse bizden olmuşlardı. "Peki" dedik ama rahatsız da olmadık değil.

Federasyon başkanı ve hakemler de Brezilya'dan gelsin!

Talisca'yı falan Milli yapmayın. Yapacaksanız da gidin Brezilya'da oyuncu arayın gençleri getirin. Formadan da Ay Yıldız'ı kaldırın. Çok eleştirilen hakemler de Brezilya'dan ya da başka başarılı futbol ülkelerinden gelsin, bu konu da kapansın.

"Dünya böyle artık. Bobby Dixon Türk, Bo McCaleb da Makendon" derseniz, konu zaten kapanmıştır.

YORUM YAZ