MENÜ

İtirazım var Mehmet abi!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Lider Galatasaray'ın Beşiktaş karşısında mağlup olacağını düşünmeyen, söylemeyen, tahmin etmeyen var mıydı?

Galatasaray kötü takım mı? Asla değil. Ama... Hocası çok kötü... Bir iş yerinde, bir stajyerden ya da işe yeni girmiş birinden müdür olur mu? Tabii ki olmaz. Tudor'dan en azından belirli bir tecrübe elde edinceye kadar büyük takım hocası olmaz! Hayır olmaz.

Mehmet (Demirkol) abi, Ntvspor'da hep ilgiyle dinlediğimiz programında diyor ki, "Bu maç 0-0 da bitebilirdi...Galatasaray'ın çıkardığı bu kadroya itiraz edilmez. Tudor'un kötü bir planı yoktu, Hiç plan sunamadı bize. Bu sadece Tudor'luk bir olay değil"

Mehmet abi... Sana itirazım var. Bu maç 0-0 bitmezdi. 2010'daki Fenerbahçe'nin son hafta şampiyonluğu kaybettiği Trabzonspor maçı bile 1-1 (0-0 da) biter ama bu maç bitmezdi. Tudor'un planı vardı ve çok kötüydü. Belhanda ve Feghouli gibi iki hayaleti aynı anda sahada tutmak, Yasin'i kesmek, Denayer'i 11'e almak. 3'lü savunmayla çıkmak... Hele Beşiktaş'a karşı... Hele deplasmanda...

86'da Denayer'i çıkarıp, Linnes'i almak... Yorum bile yapamıyorum.

Yok Mehmet abi... Bu sadece Tudor'luk bir olay! Galatasaray çok iyi oyuncualara sahip olan çok kötü bir takım. Bu sadece Tudor'luk bir olay.

Hocaları yer değiştirelim. Şenol Güneş'i sadece 1 günlüğüne Galatasaray'ın, Tudor'u da yine 1 günlüğüne Beşiktaş'ın başına geçirelim. Şenol hocanın Galatasaray'ı maçı yine en az 3-0'lık skorla kazanırdı.

YORUM YAZ