MENÜ

Belhanda: Bir ayağında iki Nasri, diğerinde üç Ben Arfa var!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı


Başlık kimseyi yanıtlmasın. Belhanda tabii ki çok iyi bir orta saha. Allah vergisi harika bir yeteneği var. Ama... Ama'sı biraz fazla...

Balşlıktaki söz, garip bir kişiliğe sahip Montpellier başkanı Louis Nicollin'e ait.

Hatırlarsınız, 2013'te devre arasında Belhanda'yı Fenerbahçe'ye 15 milyon euroya satmaya çalışmıştı. Sarı Lacivertliler, bu 22 yaşındaki çocuğa pek de güvenmeyerek transferi hayırlı biçimde olumsuz noktalamışlardı.

Sneijder falan değil

Kimse Belhanda'dan Sneijder performansı beklemesin! O kadar da değil. Zaten forvette ve orta sahada hangi oyuncuların ona eşlik edeceği de önemli. Gomis ve çok kaliteli kanatlar ile Belhanda büyük katkı sağlar.

Ama... Kağıt üzerinde...

Çünkü Faslı oyuncu biraz içine kapanık, biraz şımarık. Ve... Paragöz. Montpellier'deki güzel performansının ardından büyük kulüpleri reddedip, para için Dinamo Kiev'e gitmişti.

Güvenilir değil

Sporcu hayatı yaşamıyor. Gece hayatını seviyor. Artık kafaca büyüdüyse belki bunları bırakmıştır. Ama bu iş 'belki'lerle olmaz. Güvenilir asla değil.

Nice'te kendine geldi ama (bir "ama" daha) Nice dediğimiz takım Balotelli'yi bile adam etti. Orada tuttu. Burada tutar mı? Belirsiz.

8 milyon euro meselesi

Dursun Özbek'e çok da kızmayın. Belhanda gibi oyuncuları 3 milyon euroya alamazsınız. En azından bu yaşta. Dediğimiz gibi Balotelli de sorunlu, alın o zaman 2-3 milyon euroya... Olmaz!

Galatasaray taraftarının tek yapması gereken Fransızca konuşan Gomis ve Belhanda'nın iyi uyum sağlaması için dua etmek.

YORUM YAZ