MENÜ

Başakşehirliler kavga etmedi ki, tartışma yaşadılar!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ne zaman "Çok şey söylendi. Daha fazla yazmaya ne gerek var!" desek, bu ülke karşımıza yepyeni bir skandalla geliyor.

Başakşehirli trilyoner ve arkalarında her türlü politik, bürokratik kuvveti olan futbolcuların, Rize maçı sonrası tek derdi aylık maaşını alabilmek için görevini "iyi" icra etmek olan bir gazeteciye toplu saldırılarının ardından 5 maçlık ceza da fazla geldi, Tahkim Kurulu indirime gitti.

Kavga değil ki! Tartışma...

Olay kavgaymış. Çift taraflı yani! Bir tarafın diğer tarafa saldırması yok. İki taraflı bir durum. Hatta aslında olay tatlıya da bağlandığına göre biz "tartışma" diyelim.

Sert bir tartışma! Dolayısıyla cezaya da gerek yok. Çiçekler alındı, ziyaretler yapıldı, fotoğraflar çekildi. Hepimiz ikna olduk. Emre'nin "samimi gülüşü", Yalçın ve Ufuk'un "Bakın, özür de diledik ha" bakışları... İkna olduk...

Gazeteci arkadaş empati yapmamış!

Zaten maçta efor sarfetmişler, yorulmuşlar, bir de puan kaybetmişler! Adamcağıza yan baksan bile sinirlenir... Gazeteci arkadaş da az empati yapsa bunlar olmayacak. Zaten bu çocuklar dışarıda melek gibi.. Saha içinde farklılar!

İroniyi bırakalım. Fransa'da para için biribirine giren futbolculardan, dayak cezalarının kaldırılmasına, indirilmesine... Yozlaşmışlık ve çürümüşlük böyle başlar. Sonumuz iyi değil.

YORUM YAZ