MENÜ

Arda Turan ve Ben Arfa'ya gerek var mı?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İkisi de 30 yaşında, ikisi de takımlarında forma giyemiyor. Bu sene 1 dakika bile almadılar.

Ben Arfa PSG'den 10, Arda ise Barcelona'dan yıllık 7 milyon euro kazanıyor.

Beşiktaş geçen sezon devre arasında takıma katılmasından bu yana sol kanadı uçuran Şampiyonlar Ligi'nde ve ligde golleri sıralayan Ryan Babel'i yerinden edecek ve o mevkiye Arda'yı mı koyacak?

Ya da... Mevkileri ve isimleri değiştirebilirsiniz. "Talisca'nın yerine Arda, Quaresma'nın yerine Arda" olarak olasılıkları çoğaltabilirsiniz. Mantıklı mı? Bence hiç değil. Değer mi, denge kolonlarıyla oynamaya, düzeni bozmaya, ligde takılsa da Avrupa'da tıkır tıkır işleyen hücum hattını bozmaya.

Ya Fenerbahçe... Sezon içinde bu kadar badireler atlatılmış, Aykut hoca istifadan dönmüş, Giuliano yerini bulmuş, Valbuena ülkeye ve takıma alışmaya başlamış. Kim gelecek? Fransa Ligi'nde dakikası olmayan yaz kampına bile çağrılmayan Ben Arfa!

10 numaran var, kanattaki hücumcuların iyi. Beğenilmeyen Dirar'a "Sağ bek oyna" diyorsun, çıtını çıkarmıyor. Ne gerek var, zaten zor düzene soktuğun takıma bir de eski günlerinden eser kalmayan bir oyuncu almaya?

İsimlere takımlayın... Arda, Ahmet, Mehmet, Ben Arfa, Balotelli, Sneijder değil konu.

Koskoca bir ilk yarı takımlarında dakika almamış, sadece kondisyonlarını normal seviyeye çekmenin bile haftalar alacağı iki oyuncudan bahsediyoruz. Sakatlık konuşmadık bile.

Gerçekten Arda ve Ben Arfa'ya ihtiyaç var mı? Yoksa yine transfer için transfer mi yapılacak?

YORUM YAZ