MENÜ

Şampiyon gibi

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Geçen sezon mükemmel bir sezon geçirerek şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, yeni dönem öncesindeki en önemli hazırlık maçına dün akşam Vodafone Arena’da Olympiakos karşısında çıktı. Kartal, taraftarı önünde mücadeleye istekli başladı. Gökhan Töre’nin West Ham’a transferi sonrasında sağ kanatta formayı devralan Kerim Frei, özellikle ilk yarıdaki performansıyla rakip takım oyuncularına zor anlar yaşattı. Cenk Tosun, Kırmızı-Beyazlılar’ın ceza alanında istediği pozisyonları yakalayamaması sebebiyle etkili olamadı.

Quaresma hareketlendirdi

İlk yarı 0-0’lık sonuçla tamamlanırken Beşiktaş, ikinci yarıya daha istekli başlayan taraftı. Siyah-Beyazlılar; Adriano, Quaresma ve Ömer’in oyuna dahil olmasıyla hücum hattında daha etkili olmaya başladı. Şenol Güneş’in öğrencileri, aradıkları golü, 57. dakikada buldu. Tolgay Arslan, sol köşeden topu Ömer Şişmanoğlu’yla buluşturdu. Başarılı futbolcu, klas dokunuşla takımını öne geçirdi. Mücadelenin ilerleyen bölümlerinde de önemli pozisyonlar yakalayan Beşiktaşlı futbolcular, yakaladıkları pozisyonlardan sonuç çıkaramadı.

Sınırsız coşku!

Vodafone Arena’da tribünlerin üçte birlik bölümünü dolduran taraftarlar, 12. adamlık görevlerini başarılı bir şekilde yerine getirdi. Kale arkalarındaki futbolseverler, 90 dakika boyunca neredeyse hiç susmadı ve yeni sezonda Vodafone Arena’da takımın itici gücü olacaklarını
bir kez daha gösterdiler...

YORUM YAZ