MENÜ

Sahne Kartal'ın

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Süper Lig’de bu sezon özellikle ilk yarıda rakiplerine kaptırdığı puanlar sebebiyle şampiyonluk yarışında hep bir adım geride kalan, Galatasaray mağlubiyeti sonrasında ise kupa ümidi pamuk ipliğine bağlı hale gelen Beşiktaş, bugün kader maçına çıkacak. Şampiyonlar Ligi ümidi süren Şenol Güneş’in öğrencileri, bu hedefleri doğrultusunda mutlak galibiyet için sahaya çıkacak. Pepe’nin yokluğunda Vida stoper hattında; Caner Erkin’in yerine ise Adriano bayrağı devralacak. Pasör forvet olarak alanında eşsiz (!) bir yerde bulunan Alvaro Negredo’nun sezonu kapatması sebebiyle Vagner Love, Kartal’ın gol ümidi olacak.

Taşlar yerinden oynar!

Son 6 lig maçında 5 mağlubiyet ve sadece 1 galibiyet alabilen Kayserispor karşısında Beşiktaş, Vodafone Park’ta taraftarının da desteğiyle 3 puanı farklı bir skorla almaya yakın taraf. Love’a ek olarak derbi performansları eleştirilen Anderson Talisca ve Ryan Babel de taraftarına ümit aşılamak için sahada olacak. Ancak beklenenin aksine Kartal, rakibine değil 3, bir puan bile kaptırırsa bunun telafisi olamaz ve kulüpte tüm taşları yerinden oynatır!

Kısa mesaj

Beşiktaş, oyuncu kalitesi olarak da moral olarak da Kayserispor’un çok önünde. Panik yapmadan sakin bir futbolla Kartal, istediğini ilk yarıda sergileyeceği basit futbolla alabilir. Sistem dışındaki bir görüntü, karşılaşmayı zora sokar.

Ön plana kim çıkar?

Pasör golcü Negredo’nun yokluğunda 11’e dönecek olan Vagner Love, tam 4 maç sonra Siyah- Beyazlı formasına kavuşacak. 33 yaşındaki futbolcu, bu akşamki performansıyla hem Beşiktaş’ın hem de kendi kaderini belirleyecek.

Bu istatistiğe dikkat!

Vagner Love, ara transfer döneminde dahil olduğu Beşiktaş’ta 8 lig maçında sadece 2 gol atabildi. Karabükspor’a karşı duble yapan Love, sonrasında; Konya, Fener, Trabzon, Gençlerbirliği, Başakşehir ve Alanyaspor maçlarını boş geçti.

YORUM YAZ