MENÜ

Kurtarıcı Larin

Abone Ol Google News

Beşiktaş, pazar günkü kritik derbi öncesinde moral bulmak için çıktığı Rizespor karşısında hemen hemen as bir kadroyla başladı. Pazar günkü kritik derbi öncesinde alternatifleri olmalarına rağmen ilk 11’de yer alan Aboubakar, Ghezzal ve Mehsah 3’lüsü de bunun şaşkınlığını yaşadılar ki ilk yarıda hiç oyuna motive bir görüntü sergileyemediler. İki takım için de kayıp geçen bir 45 dakikanın ardından ikinci yarıda yapılan karşılıklı hamlelerle mücadele biraz daha hareketlendi. Kartal’a göre daha alternatif bir kadro sahaya süren Stjepan Tomas, karşısında dominant bir rakip bulmasa da 1 hafta önce aynı sahada 6 gol yedikleri Beşiktaş karşısında kritik eşiği aşamadı. Oyunun son bölümünde Josef ve Güven’i sahaya sürerek yarattığı dinamizmle rakibin direncini iyice kıran Sergen Yalçın, bir duran top organizasyonunda Cyle Larin’le golü buldu ve kurtarıcısıyla yoğun bir enerji harcamadan istediği çeyrek final biletini kaptı. Ancak Sergen Yalçın’ın pazar günkü derbi öncesinde 3 puan için takımını en iyi şekilde motive etmesi şart.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Sakatlık dönemini atlattıktan sonra kadroya dönen Adem Ljajic ve Gökhan Töre neden süre almadı?

Maçın starı

Mücadelenin ikinci yarısında maça dahil olan Larin, oyunun son bölümündeki duran top pozisyonunda iyi yer tutup golünü atarak Kartal’ın kahramanı oldu.

Maçın olayı

Beşiktaş’ın Oğuzhan-Necip-Larin 3’lüsüyle sık sık çalışılan duran top organizasyonunu başarılı bir şekilde uygulayıp golü bulması.

Kısa mesaj

Maça hata yaparak başlayan Welinton, form grafiğiyle olmasa da sakarlık konusunda istikrarını koruyor. Şampiyonluk hedefleyen bir takımın stoperinin her türlü sürprize açık olmasına kocaman bir soru işareti.

YORUM YAZ