MENÜ

Eksik de olsa Kartal

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Osmanlıspor maçına 7 eksikle çıkan Beşiktaş, kadroda olmayan isimlerin yokluğunu oyunun başından sonuna kadar hissetti. Serdar Gürler’in attığı ilk golde Medel’in, ikincisinde Vida’nın yaptığı kadame hataları ev sahibi ekibi maça ortak etti. Kartal’ın, rakibi her gol attığında biraz hareketlenmesi galibiyet için yeterli oldu.

İşte önemli anlar

Dakika 7: Tortol Lumanza, Serdar Gürler’e uzun bir pas gönderdi. Medel’in kaçırdığı topu alan Serdar, ceza sahasına doğru hareketlenip yaptığı vuruşla Fabri’yi avladı: 1-0.
Dakika 47: Sol kanattan gelişen atakta Lens, ceza sahasına yerden bir orta gönderdi. Arka direkte Larin’den seken top, son olarak Anıl Karaer’e çarptı ve ağlarla buluştu: 1-1.
Dakika 49: Osmanlıspor atağında Umar Aminu; ceza sahası içinde topla buluştu. Aminu’nun şutunda top direkten sekti ve çizgi üstünde Beşiktaş’tan Gary Medel topu çıkarmayı başardı.
Dakika 52: Sağ kanattan gelişen hücumda Oğuzhan topu ceza sahasına ortaladı. Mustafa Pektemek ön direğe hareketlendi ve göğsüyle dokunarak topu ağlara gönderdi. Bu golle Beşiktaş öne geçti: 1-2.
Dakika 56: Ceyhun Gülselam, topu rakip ceza sahasına doğru havalandırdı. Vida’nın sektirdiği topu Serdar Gürler, röveşata ile ağlara gönderdi: 2-2.
Dakika 80: Oğuzhan Özyakup sağ kanattaki Gökhan Gönül’e topu gönderdi. Gökhan, topu ceza sahasına gönderdi. Love, yaptığı düzgün kafa vuruşuyla golünü attı ve son sözü söyledi: 2-3.

YORUM YAZ