MENÜ

Beşiktaş fırtınası geri dönüyor

Abone Ol Google News

Süper Lig’de geçen haftayı BAY geçen Siyah-Beyazlılar, yarışa cuma günkü Denizlispor mücadelesiyle kaldığı yerden devam edecek. Dün öğle saatlerinde Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan antrenmanla Denizli hazırlıklarını sürdüren Beşiktaşlı futbolcular, hem kondisyon hem de moral olarak üst seviyedeydi. Geçen haftayı pas geçmeleri sebebiyle teknik ekipten toplamda 4 gün izin alan futbolculara, bu süreci dinlenerek geçirmeleri yaramış. Yoğun maç programı sebebiyle özellikle ligin ikinci yarısının başında takım olarak yaşadıkları yorgunluk performanslarına olumsuz olarak yansıyan futbolcular, zirve yarışına devam etmek için yine en iyi şekilde hazır.

Haberin Devamı

Eksikler tek tek kapatıldı

Sezonun ilk yarısındaki BAY haftası ve Milli maçlar sebebiyle lige veriler aralarda takımını çok iyi hazırlayan Sergen Yalçın, bu tutumunu bir kez daha tekrarladı. Yardımcılarıyla birlikte oyuncuların eksiklerini tek tek belirleyip hem genel idman programına eklemeler yaparak hem de oyuncularına bireysel çalışmalar yaptırarak ilk yarıdaki formlarını yakalamasına yardımcı olan Yalçın, hedefi belirledi.

Haberin Devamı

Yeni hedef 6’da 6

Bu sezon ilk yarıda en fazla 5 maçlık kazanma serisi elde eden Sergen Yalçın, Konyaspor ve Gençlerbirliği’yle 2’de 2 yaptıkları serüveni daha da geliştirip birinci bölüme göre daha uzun bir zafer maratonu elde etmek istiyor. Bu doğrultuda Kara Kartal’ın önünde gayet elverişli bir fikstür duruyor. Denizlispor, Yeni Malatya, Gaziantep ve Başakşehir mücadeleleri, Beşiktaş’ın galibiyet serisiyle geçilirse sürpriz olmaz.

Yalçın, dersini iyi çalışıyor

Efsane futbolcusu olup şampiyonluklar yaşadığı Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör olarak da bu sevinci tatma ihtimali oldukça güçlü olan Sergen Yalçın’ın, kupaya olan inancı oldukça yüksek. Bu doğrultuda oyuncularının da motivasyonunu hep en yüksek seviyede tutmak için elinden geleni yapan başarılı teknik adam, ekip arkadaşları; Murat Şahin, Ozan Köprülü ve Murat Kaytaz’la beraber dersini en iyi şekilde çalışıp sezonu şampiyonlukla taçlandırmak istiyor.

YORUM YAZ