MENÜ

Avcı'dan kaçış yok!

Abone Ol Google News

Beşiktaş Editörümüz Gökmen Özcan, Siyah- Beyazlılar’ın Riva’da yaptığı yeni sezon hazırlıklarını izleyip değerlendirdi.

Haberin Devamı

Avcı’dan kaçış yok

Nevzat Demir Tesisleri’nin bakımda olması nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu’nun Riva’daki Hasan Doğan Tesisleri’nde çalışan Siyah- Beyazlılar’ın dünkü idmanına teknik direktör Abdullah Avcı damgasını vurdu. Tecrübeli çalıştırıcı, kendisinin ve diğer yardımcılarının gözlemlerine ek olarak özel platform üzerinden kuş bakışı çekilen idman görüntülerini de tabletten izleyip tüm oyuncuların performanslarını yakından takip etti.

Kaleci oyuncu Karius!

Siyah-Beyazlılar’ın tecrübeli teknik adamı Abdullah Avcı, yeni sezonda bambaşka bir Beşiktaş’ın olacağını şimdiden gösteriyor... Dün sabah basına açık olarak gerçekleştirilen idmanın önemli bir bölümünü pas çalışması üzerine yapan Avcı, takımı ikiye bölüp kalecileri de bu etkinliğe ekledi. İki takımın da pas sayılarını yardımcılarına saydıran Avcı, futbolculardan top rakipteyken oyunu daraltmalarını, meşin yuvarlak kendilerindeyken ise oyunu geniş alana yaymalarını istedi. Loris Karius, bu idmanda zorlansa da Abdullah Avcı’nın verdiği görev gereği yeni sezonda geriden oyun kuracak.

Haberin Devamı

Güven’in zamana ihtiyacı var

Siyah-Beyazlılar’da geçen sezon ortaya koyduğu performansla en çok konuşulan isimler arasında yer alan Güven Yalçın, dünkü idmanında gözdelerinden biriydi. Pas çalışması sırasında çabukluğunu kullanmaya çalışan Güven, iyi bir kamp dönemi geçirirse yeni döneme de damga vurmaya aday...

Oğuzhan Akgün ışık saçıyor

Kartal’ın 17 yaşındaki genç oyuncusu Oğuzhan Akgün, yeni sezon hazırlıkları için genç takımdan A takıma alınmıştı. Başarılı forvet, dünkü takım çalışmasında ortaya koyduğu futbolla da alkış topladı. Hırslı görüntüsüyle dikkat çeken Oğuzhan, performans olarak her geçen gün kendisini üst seviyeye çıkararak teknik direktör Abdullah Avcı’yı mutlu ediyor.

Kartal Kayra dikkat çekiyor

Beşiktaş’ın kadrosuna genç takımdan yeni dahil edilen isimler arasında yer alan 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Kartal Kayra Yılmaz, takım çalışmalarındaki görüntüsüyle dikkat çekti. Özellikle bire bir pozisyonlarda topu iyi saklayan ve hava topu hakimiyetiyle dikkat çeken Kartal’la teknik direktör Abdullah Avcı özel olarak ilgilendi.

Caner Erkin, bildiğiniz gibi!

Kara Kartal’ın tecrübeli sol beki Caner Erkin, dünkü idmana neşeli görüntüsüyle renk kattı. İdmanın başından sonuna kadar Domagoj Vida ve Adem Ljajic’le sık sık şakalaşan Caner, sık sık kahkahalarla idman sahasını inletti. Deneyimli isim, dinamizm olarak ise beklenenin altında gözüktü.

Orkan direniyor

Geçen sezonun ikinci yarısını Adana Demirspor’da kiralık olarak geçiren 23 yaşındaki kanat oyuncusu Orkan Çınar, kendisine yeni sezon öncesinde verilen şansı değerlendirmeye çalışıyor. Dünkü idmanda istekli bir görüntü sergileyen Orkan, kadroya tutunmayı hedefliyor.

Jeremain Lens, ağır kaldı

Aldığı kilolarla dikkat çeken Jeremain Lens, bundan dolayı idmanda da beklenen etkiyi gösteremiyor. Şu anda 79 kiloda bulunan ve teknik ekibin en az 4 kilo vermesini istediği Lens’in, özellikle pas çalışmasında ağır kalması gözlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

Tolga Zengin sürprizi

Beşiktaş’la sözleşmesi sona eren ve şu an boşta olan kaleci Tolga Zengin de Riva’da çalışmalarını sürdürüyor. Tecrübeli file bekçisi, özel antrenörü Jose Sambade’yle sabah idmanını tamamlamasının ardından Beşiktaş’ın antrenman yaptığı sahanın yanından geçti. Yürürken eski takım arkadaşlarına selam veren ve bir süre idmanı izleyen Tolga, sonrasında yoluna devam etti

YORUM YAZ