MENÜ

Zirve yürüyüşü

Abone Ol Google News

Fenerbahçe Beko, Zenit St.Petersburg’u farklı yenip Euroleague’de üst üste 9. galibiyetini aldı, Play-Off yolunda önemli bir engeli daha aştı. Sarı-Lacivertliler’de son haftaların formda ismi Nando De Colo 24 sayı ve 7 asistle sahanın yıldızı oldu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko’da işler yolunda gitmeye devam ediyor. Üst üste 8 maç kazanıp, ligin flaş takımı Zenit karşısına çıkan Sarı-Lacivertliler, zaman zaman zorlansa, çift haneli farktan geri de düşse kararlı oyunu sayesinde bir zafere daha imza attı.

Guduriç’in gelmesi ile De Colo ve Vesely’den daha verim almaya başlayan Fenerbahçe’de bu üçlüden 59 sayı bulurken, toplam 92 sayı üretip Zenit’in en çok sayı yediği maçı oynamasını sağladı.

Kaosa çözüm buldular

Rus ekibi gücünü ve haddini bilen, kontrollü oynayan, doğru seçimler yapmaya çalışan ve doğal olarak da kolay kaybetmeyen bir takım. Nitekim Fenerbahçe, 3. periyodun sonunda 66-58 öne geçmesine rağmen dağılmayan konuk ekip 14-3’lük seriyle kritik bir anda 72-69’lük üstünlük sağladı. Fenerbahçe’nin bu andan itibaren direnç koyup, geri adım atmaması mental olarak da güçlü olduğunu gösterdi. Kalan bölümlerde 23 sayı atıp Zenit’e sadece 12 sayı izni veren Sarı-Lacivertliler, zirveye bir adım daha yaklaştı. Geride kalan maçlarda Fenerbahçe genelde oyunun hakimiydi ve işler iyi giderken kazanıyordu. Dün, kaos anında çözüm bulmayı da başardılar...

Haberin Devamı
YORUM YAZ