MENÜ

Yeni bir gün

Abone Ol Google News

ABD maçıyla en azından doğruları yapınca nasıl potansiyelli bir takım olduğumuzu gördük. Artık her takımı yenebiliriz diyebiliyoruz. Ama biraz kötü oynar, biraz gevşersek çoğu takıma da yenilebiliriz... Çekya maçı da bunlardan biri. Fiziksel olarak bizden iyi gibiler. Sert bir takımlar. Ama 12 Dev Adam, Japonya ve ABD karşısındaki oyun konsantrasyonunu devam ettirir, aynı düzende oynayabilirse kazanacağı bir maça çıkacak.

Haberin Devamı

A Milli Basketbol Takımımız için yeni bir gün başlıyor. ABD karşısında oynanan harika basketbol, takıma bir yandan güven kazandırırken, bir taraftan da moralleri fazlasıyla bozdu.

Coach Ufuk Sarıca ’nın eşleşmeli adam savunması taktiği, bunu çok iyi uygulayan oyuncular, Amerikalı yıldızların çarezliği. İzlerken gururlandık, kazandığımızı düşündüğümüz anlarda duygusallaştık, elimizdeki maçı verince ise büyük bir hayal kırıklığı yaşadık.

Devler, Şangay taraftarının sevgilisi!

Ama dün dündür, bugün bugün... En azından doğruları yapınca nasıl potansiyelli bir takım olduğumuzu gördük. Artık her takımı yenebiliriz diyebiliyoruz. Ama şunu da biliyoruz ki, biraz kötü oynar, biraz gevşersek çoğu takıma da yenilebiliriz. Çekya maçı da bunlardan biri. Çin’e gelirken hedef olarak belirlediğimiz maçtı.

Haberin Devamı

Rakipte Vesely yok ama Satoransky önderliğinde, disiplinli oynayan, potansiyellerinin maksimununu vermeye çalışan oyunculardan kurulu bir ekip. Fiziksel olarak bizden iyi gibiler. Sert bir takımlar. Ama 12 Dev Adam, Japonya ve ABD karşısındaki oyun konsantrasyonunu devam ettirir, aynı düzende oynayabilirse kazanacağı bir maça çıkacak.

Şangay taraftarının da sevgilisi artık Türkiye. ABD karşısında bütün salon bizi tutuyordu. Bugün de öyle olacak.

Şok yenilgiyi atlatmak kolay değil belki ama coach Ufuk Sarıca ve oyuncular bir araya geldi ve birbirlerini motive etmeye başladı. O maçı unutmaya çalışıyorlar. Onlar da sorumluluklarının ve ne yapabileceklerinin bilincinde.

Bizi yine gururlandıran bir takım izleyeceğiz

Bu durum sevindirici çünkü Çekya karşısında yine sahada bizi gururlandıran bir 12 Dev Adam izleyeceğimizi hissettim.

Doğuş ve Cedi kaçan fauller sonrası belki moral olarak dibe vurdular ama bugün ayağa kalkma maçı. Şu ana kadar gayet iyi oynadılar, onlar ve takım Çekya karşısında da devamını getireceklerdir.

YORUM YAZ